Gebzeli öğretmen dünya ikincisi!

Gebze 17.09.2019 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli öğretmen dünya ikincisi!

Bu yıl 3.sü düzenlenen Türk Hava Yolları Uluslararası Skylife Fotoğraf Yarışmasında THY İkinci Büyük Ödülü Gebze’de öğretmenlik yapan Mustafa Kurtbaş’ın oldu. Türkiye’de düzenlenen en prestijli yarışmalardan olan THY Skylife fotoğraf yarışması bu sene ‘’Keşfet’’ teması ile dünyanın tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçılarına kapılarını araladı. Yarışmaya dünyanın çeşitli yerlerinden 11.451 fotoğraf katıldı. Mustafa Kurtbaş ‘’Pusula’’ adlı fotoğrafı ile THY İkinci Büyük Ödülüne layık görülüp 6 bin dolar değerinde uçak biletini almaya hak kazandı. FIAP ve GPU gibi uluslararası fotoğraf sanatı federasyonlarıyla TFSF çatısı altında düzenlenen yarışmanın birincisi 12 bin, ikincisi 6 bin, üçüncüsü 3 bin dolar değerinde uçak biletinin sahibi olacak.  

Bu yıl 3.sü düzenlenen Türk Hava Yolları Uluslararası Skylife Fotoğraf Yarışmasında THY İkinci Büyük Ödülü Gebze’de öğretmenlik yapan Mustafa Kurtbaş’ın oldu.

Türkiye’de düzenlenen en prestijli yarışmalardan olan THY Skylife fotoğraf yarışması bu sene ‘’Keşfet’’ teması ile dünyanın tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçılarına kapılarını araladı. Yarışmaya dünyanın çeşitli yerlerinden 11.451 fotoğraf katıldı. Mustafa Kurtbaş ‘’Pusula’’ adlı fotoğrafı ile THY İkinci Büyük Ödülüne layık görülüp 6 bin dolar değerinde uçak biletini almaya hak kazandı. FIAP ve GPU gibi uluslararası fotoğraf sanatı federasyonlarıyla TFSF çatısı altında düzenlenen yarışmanın birincisi 12 bin, ikincisi 6 bin, üçüncüsü 3 bin dolar değerinde uçak biletinin sahibi olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.