Gebzeli Öğretmenlere Danışmanlık Eğitimi

Gebze 12.04.2018 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Öğretmenlere Danışmanlık Eğitimi

Gebze RAM tarafından rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara yönelik çözüm odaklı kısa süreli okul danışmanlığı eğitimi verildi.

Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) çalışanlarınca, 7 Mart’ta başlatılan hizmet bölgesi olan Darıca, Çayırova, Dilovası ve Gebze ilçelerinde resmi ve özel kurumlarda görev yapan rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara yönelik yürütülen 4 eğitimden (çözüm odaklı okul danışmanlığı, dikkat oyunları, parçalanmış aileler için danışmanlık, sınav kaygısı eğitimi) biri olan çözüm odaklı kısa süreli okul danışmanlığı eğitimi verildi. 200 ÖĞRETMENE EĞİTİM Gebze RAM Müdürü Mustafa İşlek eğitim hakkında bilgi verdi. Müdür İşlek, “Kuramsal bilgilerin yanı sıra okullarda uygulanabilir pratiğe dönük örneklere de yer verilen programda yaklaşık 200 rehber öğretmen ve psikolojik danışmanın eğitim alması planladık. Gebze RAM ailesi olarak gönüllü katılım gösteren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çabalarıyla bu eğitimlerin gerçekleşmesini sağlayan RAM çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze RAM tarafından rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara yönelik çözüm odaklı kısa süreli okul danışmanlığı eğitimi verildi.

Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) çalışanlarınca, 7 Mart’ta başlatılan hizmet bölgesi olan Darıca, Çayırova, Dilovası ve Gebze ilçelerinde resmi ve özel kurumlarda görev yapan rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara yönelik yürütülen 4 eğitimden (çözüm odaklı okul danışmanlığı, dikkat oyunları, parçalanmış aileler için danışmanlık, sınav kaygısı eğitimi) biri olan çözüm odaklı kısa süreli okul danışmanlığı eğitimi verildi.

200 ÖĞRETMENE EĞİTİM

Gebze RAM Müdürü Mustafa İşlek eğitim hakkında bilgi verdi. Müdür İşlek, “Kuramsal bilgilerin yanı sıra okullarda uygulanabilir pratiğe dönük örneklere de yer verilen programda yaklaşık 200 rehber öğretmen ve psikolojik danışmanın eğitim alması planladık. Gebze RAM ailesi olarak gönüllü katılım gösteren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çabalarıyla bu eğitimlerin gerçekleşmesini sağlayan RAM çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.