Gebzeli Ömür Köpeğini Bulana Para Verecek

Gebze 20.09.2017 - 23:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Ömür Köpeğini Bulana Para Verecek

Gebze'de evinin önünden köpeği çalınan Ömür Özdemir, köpeğini bulana 500 lira para verecek.

Ömür Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1,5 yaşındaki "Yumak" isimli Terrier cinsi köpeğinin, bir hafta önce Güzeller Mahallesi'nde evlerinin önünden çalındığını belirtti. Köpeğini bulana ya da yerini bildirene 500 lira ödül vereceğini belirten Özdemir, "Aileden biriydi. Gözümüz gibi bakıyorduk kendisine. Getireni ödüllendireceğiz. Duyarlı vatandaşların yardımını bekliyorum." dedi.
Gebze'de evinin önünden köpeği çalınan Ömür Özdemir, köpeğini bulana 500 lira para verecek.

Ömür Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1,5 yaşındaki "Yumak" isimli Terrier cinsi köpeğinin, bir hafta önce Güzeller Mahallesi'nde evlerinin önünden çalındığını belirtti.

Köpeğini bulana ya da yerini bildirene 500 lira ödül vereceğini belirten Özdemir, "Aileden biriydi. Gözümüz gibi bakıyorduk kendisine. Getireni ödüllendireceğiz. Duyarlı vatandaşların yardımını bekliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.