Gebzeli Özçelik Göreve Başladı

Gebze 12.09.2018 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Özçelik Göreve Başladı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı’nca yayınlanan kararnameyle Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan, Prof. Dr. Babür Özçelik görevine resmen başladı

Gebze Teknik Üniversitesi’nde bir dönem Rektör Yardımcılığı görevi yapan Özçelik, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevini Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’den devraldı. Gebzeli akademisyenlerin yalnız bırakmadığı Babür Özçelik törende açıklamalarda bulundu. Rektör Özçelik, “Konya Teknik Üniversitesi hem nitelikli eğitim hem de nitelikli araştırmalar yapan üniversiteler arasında yer alma hedefinde olacaktır” dedi. Bu yıl ilk öğrencilerini alan üniversitenin rektörlüğü görevini vekaleten yürüten Şahin, Özçelik hakkında, “Konya Teknik Üniversitesi’nin ilk rektörü olarak da Prof. Dr. Babür Özçelik Hocamız atandı. Gebze Teknik Üniversitesi’nde Rektör Yardımcılığı yaptı. Yönetimde ve teknolojiye hakim bir hocamız. Biz hayırlı güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Her zaman destekçisiyiz” ifadelerini kullandı. BİRÇOK KURUMLA İŞBİRLİĞİ Konya Teknik Üniversitesi hem nitelikli eğitim hem de nitelikli araştırmalar yapan üniversite olması hedefinde olacaktır” diyen Rektör Özçelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ülkemizin stratejik kuruluşları var, ASELSAN, ROKETSAN gibi. Bu kuruluşlarla işbirliği halinde olacağız. Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Ticaret Odası (KTO) ile işbirliği halinde olacağız. Kocaeli bölgesi, İstanbul bölgesi ile işbirliği halinde olacağız. Buraya atama tarihini öğrendiğim 6 Eylül gününden itibaren orada girişimlere başladık. Hedefimiz Selçuk Üniversitesi (SÜ), Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak projeler yürüterek ülkemize katkı yapacak işler yapma gayesinde olacağız.”
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı’nca yayınlanan kararnameyle Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan, Prof. Dr. Babür Özçelik görevine resmen başladı

Gebze Teknik Üniversitesi’nde bir dönem Rektör Yardımcılığı görevi yapan Özçelik, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevini Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’den devraldı. Gebzeli akademisyenlerin yalnız bırakmadığı Babür Özçelik törende açıklamalarda bulundu. Rektör Özçelik, “Konya Teknik Üniversitesi hem nitelikli eğitim hem de nitelikli araştırmalar yapan üniversiteler arasında yer alma hedefinde olacaktır” dedi. Bu yıl ilk öğrencilerini alan üniversitenin rektörlüğü görevini vekaleten yürüten Şahin, Özçelik hakkında, “Konya Teknik Üniversitesi’nin ilk rektörü olarak da Prof. Dr. Babür Özçelik Hocamız atandı. Gebze Teknik Üniversitesi’nde Rektör Yardımcılığı yaptı. Yönetimde ve teknolojiye hakim bir hocamız. Biz hayırlı güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Her zaman destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

BİRÇOK KURUMLA İŞBİRLİĞİ

Konya Teknik Üniversitesi hem nitelikli eğitim hem de nitelikli araştırmalar yapan üniversite olması hedefinde olacaktır” diyen Rektör Özçelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ülkemizin stratejik kuruluşları var, ASELSAN, ROKETSAN gibi. Bu kuruluşlarla işbirliği halinde olacağız. Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Ticaret Odası (KTO) ile işbirliği halinde olacağız. Kocaeli bölgesi, İstanbul bölgesi ile işbirliği halinde olacağız. Buraya atama tarihini öğrendiğim 6 Eylül gününden itibaren orada girişimlere başladık. Hedefimiz Selçuk Üniversitesi (SÜ), Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak projeler yürüterek ülkemize katkı yapacak işler yapma gayesinde olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.