Gebzeli Sezer Öğretmen, ödül aldı

Eğitim 21.10.2020 - 20:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Sezer Öğretmen, ödül aldı

110 ÜLKEDE BİNLERCE ÖĞRETMEN ARASINDAN SEÇİLDİ!

Gebze’de öğretmenlik yapan ve Hindistan'da AKS Education tarafından 110 ülkede 15 bin öğretmen arasından ‘küresel öğretmen’ ödülüne layık görülen Sezer Ortadağ, ödülünü aldı. Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ, Hindistan'da AKS Education tarafından 73 ülkede 12 bin öğretmen arasından ‘küresel öğretmen’ ödülünü aldı. Sezer Öğretmen adını; sınıfında her öğrencinin en az iki enstrüman çaldığı ‘Minik Notalar’ grubu ile duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanlığının ‘Çizgi Ötesi Öğretmenler’ projesinde yer alan ve eğitimde fark yaratan faaliyetleri ile adından söz ettiren Sezer Öğretmen, gösterdiği özverili çalışmalar nedeni ile ‘küresel öğretmen’ ödülüne de layık görüldü.   KÜÇÜCÜK KÖYDEN BAŞLAYAN MACERA… Aldığı ödülün ardından açıklamada bulunan Sezer Öğretmen, “Küçücük bir köyden başlayıp dalga dalga dünyaya yayılan, uzun ve maceralara dolu bir eğitim yolculuğu bizimkisi. Güneşli bir bahar günü köy okulumuzun bahçesinde otururken öğrencilerimden biri yanıma yaklaşıp karşıda yükselen tepeleri işaret ederek şu soruyu sormuştu: ‘Öğretmenim, sesimizi ne kadar uzağa duyurabiliriz?’ Gülümsemiş ve meşe ağaçlarının doldurduğu tepelere bakarak şöyle cevap vermiştim: ‘Bağırarak karşı tepeye, çalışarak tüm dünyaya duyurabiliriz.’   ADINI BÜTÜN DÜNYAYA DUYURDU 110 ülkeden binlerce eğitimci arasından seçilip 2020 Küresel Öğretmen Ödüllerinde yer almak ve güzel ülkemin adını eğitim platformlarında duyurmak benim için tarifsiz bir gurur ve mutluluktur. Başta öğretmenlerim olmak üzere desteğini hissettiğim herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımız için çalışmaya ve üretmeye devam.  
110 ÜLKEDE BİNLERCE ÖĞRETMEN ARASINDAN SEÇİLDİ!

Gebze’de öğretmenlik yapan ve Hindistan'da AKS Education tarafından 110 ülkede 15 bin öğretmen arasından ‘küresel öğretmen’ ödülüne layık görülen Sezer Ortadağ, ödülünü aldı.

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ, Hindistan'da AKS Education tarafından 73 ülkede 12 bin öğretmen arasından ‘küresel öğretmen’ ödülünü aldı. Sezer Öğretmen adını; sınıfında her öğrencinin en az iki enstrüman çaldığı ‘Minik Notalar’ grubu ile duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanlığının ‘Çizgi Ötesi Öğretmenler’ projesinde yer alan ve eğitimde fark yaratan faaliyetleri ile adından söz ettiren Sezer Öğretmen, gösterdiği özverili çalışmalar nedeni ile ‘küresel öğretmen’ ödülüne de layık görüldü.

 

KÜÇÜCÜK KÖYDEN BAŞLAYAN MACERA…

Aldığı ödülün ardından açıklamada bulunan Sezer Öğretmen, “Küçücük bir köyden başlayıp dalga dalga dünyaya yayılan, uzun ve maceralara dolu bir eğitim yolculuğu bizimkisi. Güneşli bir bahar günü köy okulumuzun bahçesinde otururken öğrencilerimden biri yanıma yaklaşıp karşıda yükselen tepeleri işaret ederek şu soruyu sormuştu: ‘Öğretmenim, sesimizi ne kadar uzağa duyurabiliriz?’ Gülümsemiş ve meşe ağaçlarının doldurduğu tepelere bakarak şöyle cevap vermiştim: ‘Bağırarak karşı tepeye, çalışarak tüm dünyaya duyurabiliriz.’

 

ADINI BÜTÜN DÜNYAYA DUYURDU

110 ülkeden binlerce eğitimci arasından seçilip 2020 Küresel Öğretmen Ödüllerinde yer almak ve güzel ülkemin adını eğitim platformlarında duyurmak benim için tarifsiz bir gurur ve mutluluktur. Başta öğretmenlerim olmak üzere desteğini hissettiğim herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımız için çalışmaya ve üretmeye devam.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.