GEBZELİ ŞOFÖRLERE SEMİNER VERİLDİ!

Gebze 15.03.2017 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZELİ ŞOFÖRLERE SEMİNER VERİLDİ!

Gebze’de servis şoförlerine “trafik kuralları ve davranışları” hakkında trafik eğitimi semineri verildi.

  Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gebze Şoförler odasının birlikte düzenlemiş olduğu servis şoförlerinin trafik kuralları ve davranışları hakkında bilgilendirme eğitim semineri verildi. Dün gerçekleştirilen seminerde servis şoförlerine, uymaları gereken trafik kuralları, araçlarında bulundurmaları gereken aletler, ilk yardım teknikleri, davranış şekilleri gibi konularda eğitim verildi. KAYA: “CAN GÜVENLİĞİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ” 40’a yakın servis şoförünün katıldığı programda konuşan Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya, Trafik kuralları konusunda kimsenin tolerans beklememesi gerektiğine vurgu yaparak, Mesele can güvenliği olunca her şeyin eksiksiz olmasının şart olduğunu dile getirdi. Kaya, "Her şeyi eksiksiz yapıyorsanız ne polisten ne de jandarmadan korkmanıza gerek yok. Unutmayın bizler için vatandaşın can güvenliğinden daha önemli bir şey yok.” Dedi.  
Gebze’de servis şoförlerine “trafik kuralları ve davranışları” hakkında trafik eğitimi semineri verildi.

 

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gebze Şoförler odasının birlikte düzenlemiş olduğu servis şoförlerinin trafik kuralları ve davranışları hakkında bilgilendirme eğitim semineri verildi. Dün gerçekleştirilen seminerde servis şoförlerine, uymaları gereken trafik kuralları, araçlarında bulundurmaları gereken aletler, ilk yardım teknikleri, davranış şekilleri gibi konularda eğitim verildi.

KAYA: “CAN GÜVENLİĞİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

40’a yakın servis şoförünün katıldığı programda konuşan Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya, Trafik kuralları konusunda kimsenin tolerans beklememesi gerektiğine vurgu yaparak, Mesele can güvenliği olunca her şeyin eksiksiz olmasının şart olduğunu dile getirdi. Kaya, "Her şeyi eksiksiz yapıyorsanız ne polisten ne de jandarmadan korkmanıza gerek yok. Unutmayın bizler için vatandaşın can güvenliğinden daha önemli bir şey yok.” Dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.