19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Sürücü Ölümden Döndü

Gebze 21.12.2017 - 22:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Sürücü Ölümden Döndü

TEM otoyolunun Bolu Gerede kesiminde ilerleyen otomobil, aniden ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu. Zeki Kemal Bilici sol şeritte ilerlerken ani bir reflekse kaza yapmaktan kurtulduğunu belirterek, tersten gelen aracın sürücüsünün bulunarak cezalandırılmasını istedi. Olay, geçen pazar günü TEM otoyolunun Bolu Gerede kesiminde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Zeki Kemal Bilici, sol şeritte ilerlerken, aniden önüne çıkan kamyonete çarpmaktan son anda kurtuldu. Zeki Kemal Bilici, son anda direksiyonu kırarak kendisini ve otomobilde bulunan ailesini olası bir kazadan kurtardı.  Gebze ilçesinde bir kuruluşta memur olan Zeki Kemal Bilici, aracın sürücüsünün bulunmasını isteyerek, "Ankara'dan İstanbul'a doğru yolculuk yaptığımız anda sol şeritte ilerlediğim esnada karşımda bir anda kamyoneti görünce şok geçirdim. Kendimi bir anda sağ şeride attım, o esnada sağ şeridin boş olması tamamen şanstı. Daha sonra biraz ileride bulunan dinlenme tesisine girerek şoku atlatmaya çalıştım. Bu olay eğer benim de bir anlık dalgınlığıma gelseydi beni ve ailemi yok etmiş olacaktı. Bu kişinin bulunmasını istiyorum. Bu olay resmen cinayete teşebbüs. Bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Verilmiş sadakamız varmış, kurtulduğumuz için mutluyuz" dedi.

TEM otoyolunun Bolu Gerede kesiminde ilerleyen otomobil, aniden ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu. Zeki Kemal Bilici sol şeritte ilerlerken ani bir reflekse kaza yapmaktan kurtulduğunu belirterek, tersten gelen aracın sürücüsünün bulunarak cezalandırılmasını istedi.

Olay, geçen pazar günü TEM otoyolunun Bolu Gerede kesiminde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Zeki Kemal Bilici, sol şeritte ilerlerken, aniden önüne çıkan kamyonete çarpmaktan son anda kurtuldu. Zeki Kemal Bilici, son anda direksiyonu kırarak kendisini ve otomobilde bulunan ailesini olası bir kazadan kurtardı.  Gebze ilçesinde bir kuruluşta memur olan Zeki Kemal Bilici, aracın sürücüsünün bulunmasını isteyerek, "Ankara'dan İstanbul'a doğru yolculuk yaptığımız anda sol şeritte ilerlediğim esnada karşımda bir anda kamyoneti görünce şok geçirdim. Kendimi bir anda sağ şeride attım, o esnada sağ şeridin boş olması tamamen şanstı. Daha sonra biraz ileride bulunan dinlenme tesisine girerek şoku atlatmaya çalıştım. Bu olay eğer benim de bir anlık dalgınlığıma gelseydi beni ve ailemi yok etmiş olacaktı. Bu kişinin bulunmasını istiyorum. Bu olay resmen cinayete teşebbüs. Bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Verilmiş sadakamız varmış, kurtulduğumuz için mutluyuz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.