19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli taksici Eski iş arkadaşı tarafından öldürüldü

Gebze 30.10.2019 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli taksici Eski iş arkadaşı tarafından öldürüldü

ÖZEL HABER Gebze'de aynı takside çalışan daha sonra işten ayrılan bir kişi eski iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Elde edinilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Saray Taksi de çalışan Yunus Sancak (60) isimli taksi şoförü dün gece aynı takside çalıştığı eski iş arkadaşı Yunus K.’yı yolcu olarak taksiye aldı. Fenerbahçe stadının olduğu yere gelinmesinin ardından Yunus K. isimli şahıs eski iş arkadaşını bıçaklayarak  gasp etti. Taksi şoförü Yunus Sancak kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Talihsiz taksi şoförü Yunus Sancak'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, cenazesinin de işlemlerin ardından bugün öğle ya da ikindi namazına müteakiben Tatlıkuyu Merkez Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi. Kadıköy emniyetinin olayla ilgili çalışmaları sürerken, olayın gasptan ziyade bir husumetten kaynaklandığı ve olayın failinin Esenyurt'ta bir akrabasının evinde yakalandığı da gelen bilgiler arasında yerini aldı. SARAY TAKSİ HİZMET VERMİYOR Öte yandan Gebzeli taksi şoförünün öldürülmesinin yankıları devam ederken, Gebze'nin en eski taksi durakları arasında yer alan Saray Taksi, bugün hizmet vermiyor.  Sultan Orhan Mahallesi, Hükümet Caddesi'nde bulunan durak, iş arkadaşlarının öldürülmesinin ardından kontak kapatmış durumda. Taksi durağında 5 araç bölge halkına hizmet veriyordu. KABİNLİ TAKSİ İSTİYORUZ “Bu akan kanı ne zaman durduracaksınız” diye isyan eden Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Duman, “Önce can güvenliğimiz, hırlısı gelir darp, hırsızı gelir gasp eder, namussuzu gelir taciz eder, manyağı gelir canımızda eder. Biz aldığımız her yolcuda 'acaba bir şey yapacak mı' diye tedirgin olarak mı çalışacağız? Bizler artık bu aracın içerisinde ekmek paramızı kazanırken ölmek istemiyoruz. Bizim kanlı bıçaklı düşmanımız bile olsa, biz bu aracın içerisinde kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. İşte bunu içinde ne turkuaz taksi, ne siyah taksi, ille de kabinli taksi diyoruz. Bu akan kanı durdurun, her şeye çözüm üreten devlet buna da çözüm üretsin artık. Ölen kardeşimize Allah’tan rahmet sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı diliyorum.” dedi.  

ÖZEL HABER

Gebze'de aynı takside çalışan daha sonra işten ayrılan bir kişi eski iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Elde edinilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Saray Taksi de çalışan Yunus Sancak (60) isimli taksi şoförü dün gece aynı takside çalıştığı eski iş arkadaşı Yunus K.’yı yolcu olarak taksiye aldı. Fenerbahçe stadının olduğu yere gelinmesinin ardından Yunus K. isimli şahıs eski iş arkadaşını bıçaklayarak  gasp etti. Taksi şoförü Yunus Sancak kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Talihsiz taksi şoförü Yunus Sancak'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, cenazesinin de işlemlerin ardından bugün öğle ya da ikindi namazına müteakiben Tatlıkuyu Merkez Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi. Kadıköy emniyetinin olayla ilgili çalışmaları sürerken, olayın gasptan ziyade bir husumetten kaynaklandığı ve olayın failinin Esenyurt'ta bir akrabasının evinde yakalandığı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

SARAY TAKSİ HİZMET VERMİYOR

Öte yandan Gebzeli taksi şoförünün öldürülmesinin yankıları devam ederken, Gebze'nin en eski taksi durakları arasında yer alan Saray Taksi, bugün hizmet vermiyor.  Sultan Orhan Mahallesi, Hükümet Caddesi'nde bulunan durak, iş arkadaşlarının öldürülmesinin ardından kontak kapatmış durumda. Taksi durağında 5 araç bölge halkına hizmet veriyordu.

KABİNLİ TAKSİ İSTİYORUZ

“Bu akan kanı ne zaman durduracaksınız” diye isyan eden Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Duman, “Önce can güvenliğimiz, hırlısı gelir darp, hırsızı gelir gasp eder, namussuzu gelir taciz eder, manyağı gelir canımızda eder. Biz aldığımız her yolcuda 'acaba bir şey yapacak mı' diye tedirgin olarak mı çalışacağız? Bizler artık bu aracın içerisinde ekmek paramızı kazanırken ölmek istemiyoruz. Bizim kanlı bıçaklı düşmanımız bile olsa, biz bu aracın içerisinde kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. İşte bunu içinde ne turkuaz taksi, ne siyah taksi, ille de kabinli taksi diyoruz. Bu akan kanı durdurun, her şeye çözüm üreten devlet buna da çözüm üretsin artık. Ölen kardeşimize Allah’tan rahmet sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.