19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Taksicilere Mehmetçik’ten Teşekkür

Gebze 19.03.2018 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Taksicilere Mehmetçik’ten Teşekkür

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ortak bir karar alarak bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar. Mehmetçik Vakfı, bağış yapan tüm taksi duraklarına teşekkür belgesi gönderdi.

Mehmetçik Vakfı tarafından gönderilen teşekkür belgeleri düzenlenen bir basın toplantısı ile dağıtıldı. Toplantıya Eskihisar Taksi Durağı, Yenimahalle Taksi Durağı, Mutlukent Taksi Durağı, Terminal Taksi Durağı, Anibal Taksi Durağı, Özlem Taksi Durağı, Köroğlu Taksi Durağı, Çayırova Taksi Durağı, Hisar Taksi Durağı, Işık Taksi Durağı, Garaj Taksi Durağı, Merkez Taksi Durağı, Işıklar Taksi Durağı, Petrol Taksi Durağı, Şeker Taksi Durağı, Çağdaş Taksi Durağı, Güven Taksi Durağı, Gebze Taksi Durağı katıldı.         MEMLEKET SEVDALISI TAKSİCİLER Düzenlenen toplantıda Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya bir konuşma yaptı. Başkan Kaya, “Buraya toplanmamızın nedeni memleket ve bayrak sevdalısı taksici arkadaşlarımızın, çocuklarının rızkından ayırarak Afrin’de kahramanca çarpışan Mehmetçiğimize yardımda bulundular. Taksici arkadaşlarımız hiçbir talep olmadan bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar. Bu yardımda öncü olan başta Özlem Taksi Durağı’na ve tüm taksi duraklarına teşekkür ederim.” dedi. Kaya, konuşmasının ardından taksi durak sorumlularına teşekkür belgelerini takdim etti. KÜBRA AKABALI
Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ortak bir karar alarak bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar. Mehmetçik Vakfı, bağış yapan tüm taksi duraklarına teşekkür belgesi gönderdi.

Mehmetçik Vakfı tarafından gönderilen teşekkür belgeleri düzenlenen bir basın toplantısı ile dağıtıldı. Toplantıya Eskihisar Taksi Durağı, Yenimahalle Taksi Durağı, Mutlukent Taksi Durağı, Terminal Taksi Durağı, Anibal Taksi Durağı, Özlem Taksi Durağı, Köroğlu Taksi Durağı, Çayırova Taksi Durağı, Hisar Taksi Durağı, Işık Taksi Durağı, Garaj Taksi Durağı, Merkez Taksi Durağı, Işıklar Taksi Durağı, Petrol Taksi Durağı, Şeker Taksi Durağı, Çağdaş Taksi Durağı, Güven Taksi Durağı, Gebze Taksi Durağı katıldı.

 

 

 

 

MEMLEKET SEVDALISI TAKSİCİLER

Düzenlenen toplantıda Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya bir konuşma yaptı. Başkan Kaya, “Buraya toplanmamızın nedeni memleket ve bayrak sevdalısı taksici arkadaşlarımızın, çocuklarının rızkından ayırarak Afrin’de kahramanca çarpışan Mehmetçiğimize yardımda bulundular. Taksici arkadaşlarımız hiçbir talep olmadan bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar. Bu yardımda öncü olan başta Özlem Taksi Durağı’na ve tüm taksi duraklarına teşekkür ederim.” dedi. Kaya, konuşmasının ardından taksi durak sorumlularına teşekkür belgelerini takdim etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.