Gebzeli Tapan, Oskara damga vurdu

Kültür-Sanat 11.02.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Tapan, Oskara damga vurdu

Gebzeli olan Barbaros Tapan ülkemizi yurtdışında en iyi temsil edenlerden birisi, Onu Sharon Stone, Monica Bellucci,  Julia Roberts gibi üst düzey isimlerle yaptığı söyleşilerden takip ediyoruz. NBA’in ve Hollywood’un nabzını tutan ve sosyal medya hesapları takipçi rekoru kıran Tapan, Gebze’nin yetiştirdiği önemli bir değer olarak karşımıza çıkıyor. Tapan son olarak Oskar programıyla kırmızı halıda evlerimize konuk oldu. KIRMIZI HALIDA CANLI YAYIN 2019 Oskar ödül töreni programına damga vuran Gebzeli Tapan, Digitürk’ten naklen yayınlanan Oskar programını evimize taşırken Oskar organizasyonunda görev alarak önemli bir sınavın daha üstesinden geldi. Canlı yayınlanan heyecanın nabzını tutan Tapan, dünya genelindeki sinemaseverlerden tam not aldı. Oskar programıyla evlere konuk olan Tapan, kırmızı halıda dev şölene katılan büyük oyuncularla röportaj yaparak bir ilke daha imza atmış oldu. 

Gebzeli olan Barbaros Tapan ülkemizi yurtdışında en iyi temsil edenlerden birisi, Onu Sharon Stone, Monica Bellucci,  Julia Roberts gibi üst düzey isimlerle yaptığı söyleşilerden takip ediyoruz. NBA’in ve Hollywood’un nabzını tutan ve sosyal medya hesapları takipçi rekoru kıran Tapan, Gebze’nin yetiştirdiği önemli bir değer olarak karşımıza çıkıyor. Tapan son olarak Oskar programıyla kırmızı halıda evlerimize konuk oldu.

KIRMIZI HALIDA CANLI YAYIN

2019 Oskar ödül töreni programına damga vuran Gebzeli Tapan, Digitürk’ten naklen yayınlanan Oskar programını evimize taşırken Oskar organizasyonunda görev alarak önemli bir sınavın daha üstesinden geldi. Canlı yayınlanan heyecanın nabzını tutan Tapan, dünya genelindeki sinemaseverlerden tam not aldı. Oskar programıyla evlere konuk olan Tapan, kırmızı halıda dev şölene katılan büyük oyuncularla röportaj yaparak bir ilke daha imza atmış oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.