Gebzeli Ülkücülerden örnek davranış!

Gebze 21.01.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Ülkücülerden örnek davranış!

Gebze Ülkü Ocaklarından soğuk kış gününde hepimizin içini ısıtacak ve herkese örnek olacak bir davranış geldi. Gebze Ülkü Ocakları soğuk kış gününde sokakta yaşayan canlıları unutmadı ve onlara sahip çıktı. Belirli noktalara yemek ve su bırakan Gebze Ülkü Ocakları üyeleri herkese ders olacak bir işe imza attılar. YAŞAMA HAKKINA SAHİPLER Gebze Ülkü Ocakları üyeleri “Onlar da bizim gibi bir can taşıyorlar. Bizim kadar yaşama hakkına sahipler bu soğuk kış günlerinde ihtiyaçları olan bir kap yem bir kap su biraz sevgi. Onlara olan sevgimizi gösterdik. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını bu konuda onlara el uzatmalarını istiyoruz” yorumunu yaptılar. Oldukça güzel ve alkışlanası bir harekete imza atan Gebze Ülkü Ocakları, görenlere “insanlık daha ölmemiş” yorumunu yaptırdılar.

Gebze Ülkü Ocaklarından soğuk kış gününde hepimizin içini ısıtacak ve herkese örnek olacak bir davranış geldi. Gebze Ülkü Ocakları soğuk kış gününde sokakta yaşayan canlıları unutmadı ve onlara sahip çıktı. Belirli noktalara yemek ve su bırakan Gebze Ülkü Ocakları üyeleri herkese ders olacak bir işe imza attılar.

YAŞAMA HAKKINA SAHİPLER

Gebze Ülkü Ocakları üyeleri “Onlar da bizim gibi bir can taşıyorlar. Bizim kadar yaşama hakkına sahipler bu soğuk kış günlerinde ihtiyaçları olan bir kap yem bir kap su biraz sevgi. Onlara olan sevgimizi gösterdik. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını bu konuda onlara el uzatmalarını istiyoruz” yorumunu yaptılar. Oldukça güzel ve alkışlanası bir harekete imza atan Gebze Ülkü Ocakları, görenlere “insanlık daha ölmemiş” yorumunu yaptırdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.