Gebzeli Vatandaşların Sorunları Dinlendi

Gebze 11.02.2018 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Vatandaşların Sorunları Dinlendi

Gebze’de her ay başka mahallede devam eden Halk ve Güvenlik Toplantısı bu ay Arapçeşme Mahallesi’nde yapıldı.

Gebze ve çevre ilçelerde vatandaşların ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Halk ve Güvenlik Toplantısı’nın bu hafta Arapçeşme Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Camii toplantı salonunda gerçekleşti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya; Gebze İlçe Emniyet Müdür vekili Erkan Kaçar, Gebze İlçe Yazı İşleri Müdürü,  Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ve Arapçeşme Mahallesi sakinleri katıldı. GÖREVİMİZ SİZLERE HİZMET ETMEK Toplantıda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “ İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz. İletemediğiniz sorunlar için buradayız. Siz vatandaşlarımız ile birebir görüşerek sorunlarına çözümler arıyoruz. Sorunların çözümü noktasında Kaymakamlığımız her zaman açıktır. Bütün vatandaşlarımızı bir sorunu ya da sıkıntısı olduğunda Kaymakamlığımıza bekliyoruz.” dedi. TELEFONUM 24 SAAT AÇIK Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in ardından bir konuşma yapan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, “Ben mahalle muhtarınız olarak sorunlarınız her zaman dinlerim. Sayın kaymakamımızın da belirttiği üzere sorunları hep beraber çözeceğiz. Telefonum 7 gün 24 saat açık. Siz mahalle halkımızın sorunları ve istekleri için her zaman görev başındayız. Muhtarlığımızın kapısı her gelene açık.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinleri sorunlarını iletti. Mahallelinin sorunları tek tek not alınırken, Kaymakam Güler sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Kaymakam Güler mahalliye tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.
Gebze’de her ay başka mahallede devam eden Halk ve Güvenlik Toplantısı bu ay Arapçeşme Mahallesi’nde yapıldı.

Gebze ve çevre ilçelerde vatandaşların ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Halk ve Güvenlik Toplantısı’nın bu hafta Arapçeşme Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Camii toplantı salonunda gerçekleşti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya; Gebze İlçe Emniyet Müdür vekili Erkan Kaçar, Gebze İlçe Yazı İşleri Müdürü,  Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ve Arapçeşme Mahallesi sakinleri katıldı.

GÖREVİMİZ SİZLERE HİZMET ETMEK

Toplantıda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “ İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz. İletemediğiniz sorunlar için buradayız. Siz vatandaşlarımız ile birebir görüşerek sorunlarına çözümler arıyoruz. Sorunların çözümü noktasında Kaymakamlığımız her zaman açıktır. Bütün vatandaşlarımızı bir sorunu ya da sıkıntısı olduğunda Kaymakamlığımıza bekliyoruz.” dedi.

TELEFONUM 24 SAAT AÇIK

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in ardından bir konuşma yapan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, “Ben mahalle muhtarınız olarak sorunlarınız her zaman dinlerim. Sayın kaymakamımızın da belirttiği üzere sorunları hep beraber çözeceğiz. Telefonum 7 gün 24 saat açık. Siz mahalle halkımızın sorunları ve istekleri için her zaman görev başındayız. Muhtarlığımızın kapısı her gelene açık.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinleri sorunlarını iletti. Mahallelinin sorunları tek tek not alınırken, Kaymakam Güler sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Kaymakam Güler mahalliye tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.