Gebzeliler akıllanmayacak

Gebze 20.07.2020 - 20:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeliler akıllanmayacak

Gebze Ballıkayalar’daki duyarsız vatandaşların bıraktığı çöpler, duyarlı vatandaşları çileden çıkarınca ‘İnsanlıktan nasibinizi almadınız mı?’ yorumlarına neden oldu. Hafta sonu güzel havanın keyfini çıkaran Gebzeliler, Gebze Ballıkayalar Doğal Tabiat Parkı’na koştu. Kendilerini parkalara, sahillere, piknik alanlarına, hatta tabiat parklarına atan vatandaşlar güzel havanın keyfini çıkardı çıkarmasına ama çöplerini geride bıraktı. Bu hafta sonu doğal tabiat parkı olan Gebze Ballıkayalar’a akın eden piknikçiler, arkalarında plastik şişeler, poşetler ve hatta yaktıkları plastiklerin atıklarını, çöp yığınları şeklinde bıraktı. Birçok canlının doğal yaşam alanı olan Ballıkayalar Tabiat Parkı’nın duyarsız vatandaşlar tarafından böyle bırakılması tepkiye neden oldu. DENETLEME YAPILSIN Doğal yaşan alanının son halini gören duyarlı vatandaşlar ise tepkilerini şu şekilde dile getirdi, “İnsanlıktan nasibini almayanlar hafta sonunun keyfini doğaya ve hayvanlara ceremesini böyle çektiriyor. Buraya piknik yapmaya gelenler ne yazık ki bu şekilde bırakmışlar. Biz her hafta başı burada gönüllü olarak çöpleri topluyoruz. Biz hep toplarız ancak bu kadar da duyarsız olunmaz. Yetkililerden buraya uyarı levhaları konulmasını ve hafta sonları denetlenmesini talep ediyoruz.”

Gebze Ballıkayalar’daki duyarsız vatandaşların bıraktığı çöpler, duyarlı vatandaşları çileden çıkarınca ‘İnsanlıktan nasibinizi almadınız mı?’ yorumlarına neden oldu.

Hafta sonu güzel havanın keyfini çıkaran Gebzeliler, Gebze Ballıkayalar Doğal Tabiat Parkı’na koştu. Kendilerini parkalara, sahillere, piknik alanlarına, hatta tabiat parklarına atan vatandaşlar güzel havanın keyfini çıkardı çıkarmasına ama çöplerini geride bıraktı. Bu hafta sonu doğal tabiat parkı olan Gebze Ballıkayalar’a akın eden piknikçiler, arkalarında plastik şişeler, poşetler ve hatta yaktıkları plastiklerin atıklarını, çöp yığınları şeklinde bıraktı. Birçok canlının doğal yaşam alanı olan Ballıkayalar Tabiat Parkı’nın duyarsız vatandaşlar tarafından böyle bırakılması tepkiye neden oldu.

DENETLEME YAPILSIN

Doğal yaşan alanının son halini gören duyarlı vatandaşlar ise tepkilerini şu şekilde dile getirdi, “İnsanlıktan nasibini almayanlar hafta sonunun keyfini doğaya ve hayvanlara ceremesini böyle çektiriyor. Buraya piknik yapmaya gelenler ne yazık ki bu şekilde bırakmışlar. Biz her hafta başı burada gönüllü olarak çöpleri topluyoruz. Biz hep toplarız ancak bu kadar da duyarsız olunmaz. Yetkililerden buraya uyarı levhaları konulmasını ve hafta sonları denetlenmesini talep ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.