Gebzeliler’den ‘il’ seferberliği

Spor 16.07.2017 - 19:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeliler’den ‘il’ seferberliği

KADINI-ERKEĞİ, GENCİ-YAŞLISI ESKİÇARŞI’NIN DEMOKRASİ ÇADIRINA KOŞTULAR

Eskiçarşı taraftarlarının kent meydanında kurduğu demokrasi çadırına akın eden Gebzeliler, Gebze’nin il olması için seferberlik ilan ettiler. Başlatılan imza kampanyasına yoğun destek veren Gebzeliler, ‘’Destek ver, şehrin hak ettiği yere gelsin’’ sloganıyla desteğin artması çağrısında bulundular. Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, 15 Temmuz 2016’da yapılan darbe girişimlerinin halk tarafından püskürtülmesi ve elde edilen demokrasi zaferinin 1.yıldönümünde Gebze Kent Meydanı’nda kurduğu demokrasi çadırıyla hem demokrasiye sahip çıktı, hem de Gebze’nin il olması için imza kampanyası başlattı. Sadece bir taraftar grubu olmadığını kanıtlayan ve örnek bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu her platformda kabul ettiren Eskiçarşı’nın, 15 Temmuz gibi önemli bir günde Gebze’nin il olması adına başlattığı imza kampanyasına ilk günde yoğun bir ilgi gösterildi. GEBZELİLER’DEN YOĞUN DESTEK Kadını-erkeği, genci-yaşlısı olmak üzere her yaş kategorisinden ve her kesimden Gebze’nin olmasına ciddi bir destek gelirken, Eskiçarşı’nın demokrasi çadırını ziyaret eden Gebzeliler, Eskiçarşı’nın başlatmış olduğu kampanyaya destek verdiler. Gebze’nin il olması için imza atan Gebzeliler, aynı duyarlılıkları kent büyüklerinden de beklediklerini dile getirerek, ‘’Destek ver, şehrin hak ettiği yere gelsin’’ sloganıyla desteğin artması çağrısında bulundular.      
KADINI-ERKEĞİ, GENCİ-YAŞLISI ESKİÇARŞI’NIN DEMOKRASİ ÇADIRINA KOŞTULAR

Eskiçarşı taraftarlarının kent meydanında kurduğu demokrasi çadırına akın eden Gebzeliler, Gebze’nin il olması için seferberlik ilan ettiler. Başlatılan imza kampanyasına yoğun destek veren Gebzeliler, ‘’Destek ver, şehrin hak ettiği yere gelsin’’ sloganıyla desteğin artması çağrısında bulundular.

Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, 15 Temmuz 2016’da yapılan darbe girişimlerinin halk tarafından püskürtülmesi ve elde edilen demokrasi zaferinin 1.yıldönümünde Gebze Kent Meydanı’nda kurduğu demokrasi çadırıyla hem demokrasiye sahip çıktı, hem de Gebze’nin il olması için imza kampanyası başlattı.

Sadece bir taraftar grubu olmadığını kanıtlayan ve örnek bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu her platformda kabul ettiren Eskiçarşı’nın, 15 Temmuz gibi önemli bir günde Gebze’nin il olması adına başlattığı imza kampanyasına ilk günde yoğun bir ilgi gösterildi.

GEBZELİLER’DEN YOĞUN DESTEK

Kadını-erkeği, genci-yaşlısı olmak üzere her yaş kategorisinden ve her kesimden Gebze’nin olmasına ciddi bir destek gelirken, Eskiçarşı’nın demokrasi çadırını ziyaret eden Gebzeliler, Eskiçarşı’nın başlatmış olduğu kampanyaya destek verdiler. Gebze’nin il olması için imza atan Gebzeliler, aynı duyarlılıkları kent büyüklerinden de beklediklerini dile getirerek, ‘’Destek ver, şehrin hak ettiği yere gelsin’’ sloganıyla desteğin artması çağrısında bulundular.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.