Gebzeliler Dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak

Gebze 30.04.2016 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzeliler Dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak

Gebze'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde trafiğe kapatılacak yollar belli oldu.

Gebze'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları yarın sendikaların ortak kararı ile Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 10.00'dan itibaren Şehit Numan Dede Caddesi kapatılacak. Yine kutlamalar kapsamında Yeni Bağdat Caddesi Trafo Meydanı olarak adlandırılan güzergah kademeli olarak trafiğe kapatılacak. ARAÇLAR ÇEKİLECEK! 1 Mayıs kutlamalar kapsamında, trafo meydanından saat 10.00'dan itibaren Şehit Numan Dede caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı istikametine yürüyüş düzenlenecek. Cadde üzerinde bulunan araçlar, sahiplerine haber verilerek kaldırılması istenecek. Sürücülere ulaşamayan araçlar ise çekici yardımıyla yol üzerinden kaldırılacak. GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ Gebze'de yapılacak kutlamalarda Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü olağanüstü güvenlik önlemleri alacağı öğrenildi. Kutlamaların akşama kadar devam edeceği Cumhuriyet Meydanı'na çok sayıda bariyer konulacak. Kutlama için gelen işçiler arama noktalarından geçerek mitingin yapılacağı alana girecekler.
Gebze'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde trafiğe kapatılacak yollar belli oldu.

Gebze'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları yarın sendikaların ortak kararı ile Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 10.00'dan itibaren Şehit Numan Dede Caddesi kapatılacak. Yine kutlamalar kapsamında Yeni Bağdat Caddesi Trafo Meydanı olarak adlandırılan güzergah kademeli olarak trafiğe kapatılacak.

ARAÇLAR ÇEKİLECEK!

1 Mayıs kutlamalar kapsamında, trafo meydanından saat 10.00'dan itibaren Şehit Numan Dede caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı istikametine yürüyüş düzenlenecek. Cadde üzerinde bulunan araçlar, sahiplerine haber verilerek kaldırılması istenecek. Sürücülere ulaşamayan araçlar ise çekici yardımıyla yol üzerinden kaldırılacak.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Gebze'de yapılacak kutlamalarda Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü olağanüstü güvenlik önlemleri alacağı öğrenildi. Kutlamaların akşama kadar devam edeceği Cumhuriyet Meydanı'na çok sayıda bariyer konulacak. Kutlama için gelen işçiler arama noktalarından geçerek mitingin yapılacağı alana girecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.