19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeliler Kars'a çıkarma yaptı!

Gebze 10.01.2020 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeliler Kars'a çıkarma yaptı!

Gebze Ticaret Odası öncülüğünde bugün 200 kişilik heyetle Kars’a çıkarma yaparak sabah saat 06.00 uçağı ile Kars’a gittiler. Ziyarette yatırım imkanları değerlendirilecek. Gebze Ticaret Odası öncülüğünde Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve 200 iş adamının katıldığı programa yönelik açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Sarıkamış’taki organizasyona Oda üyesi 200 iş adamıyla katılarak bölgedeki yatırım imkanlarını değerlendireceğiz. Bizler Kars’a yönelik turizmin açılması ve yapılacak yatırımları değerlendirmek için Gebze’deki odamıza kayıtlı 200 işadamı Karslı kardeşlerimizle değerlendireceğiz. Verimli bir çalışma gerçekleştireceğimize inanıyorum. Hem Gebze hem de Kars bu anlamda güzel bir ivme kazanacak” dedi. ÜLKEDE HER YER DEĞERLİ İki ayrı uçakla Kars’a gidecek olan 200 iş adamı Kars’ın doğa, kültür ve coğrafya güzellikleriyle üç dolu gün geçirecekler. GTO Başkanı Nail Çiler, “Serhat şehrimizde yapacağımız etkinliğin bölge ticaretine önemli katkı sunmasını bekliyoruz. Bizim için Türkiye’nin her köşesi değerli, benzer etkinlikleri başka şehirlerimizde de gerçekleştirdik. 200 kişilik bir ekiple Kars’ta yapacağımız programda bizim için büyük önem taşıyor. Programımızın tüm hatları belli oldu. İnşallah bölgemiz için verimli bir etkinlik olacak, kış turizmine katkı sunacağız” dedi.      

Gebze Ticaret Odası öncülüğünde bugün 200 kişilik heyetle Kars’a çıkarma yaparak sabah saat 06.00 uçağı ile Kars’a gittiler. Ziyarette yatırım imkanları değerlendirilecek.

Gebze Ticaret Odası öncülüğünde Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve 200 iş adamının katıldığı programa yönelik açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Sarıkamış’taki organizasyona Oda üyesi 200 iş adamıyla katılarak bölgedeki yatırım imkanlarını değerlendireceğiz. Bizler Kars’a yönelik turizmin açılması ve yapılacak yatırımları değerlendirmek için Gebze’deki odamıza kayıtlı 200 işadamı Karslı kardeşlerimizle değerlendireceğiz. Verimli bir çalışma gerçekleştireceğimize inanıyorum. Hem Gebze hem de Kars bu anlamda güzel bir ivme kazanacak” dedi.

ÜLKEDE HER YER DEĞERLİ

İki ayrı uçakla Kars’a gidecek olan 200 iş adamı Kars’ın doğa, kültür ve coğrafya güzellikleriyle üç dolu gün geçirecekler. GTO Başkanı Nail Çiler, “Serhat şehrimizde yapacağımız etkinliğin bölge ticaretine önemli katkı sunmasını bekliyoruz. Bizim için Türkiye’nin her köşesi değerli, benzer etkinlikleri başka şehirlerimizde de gerçekleştirdik. 200 kişilik bir ekiple Kars’ta yapacağımız programda bizim için büyük önem taşıyor. Programımızın tüm hatları belli oldu. İnşallah bölgemiz için verimli bir etkinlik olacak, kış turizmine katkı sunacağız” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.