19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeliler susuz kaldı!

Gebze 15.09.2019 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeliler susuz kaldı!

Gebze İnönü Mahallesi'nde 1200'lük ana şebeke hattı Cuma günü yine patladı. Cuma gününden bu yana Gebze Bölgesi’ndeki su kesintisi vatandaşların tepkisine neden oldu.

İnönü Mahallesi 1944 sokakta 1200’lük ana şebeke hattı Cuma gecesi patladı. Yine aynı sokakta ilk olarak 21 Ağustos'ta söz konusu şebeke suyu hattı patlamış ve yolda çökme meydana gelmişti. Geçtiğimiz gece yaşanan ikinci arıza Gebze’yi yine susuz bıraktı. İSU gece saatlerinde yaptığı açıklamada, “Söz konusu hattın yenilenmesi ve deplase edilmesi için proje çalışmaları tamamlanmış ve yatırım kararı alınmıştır. Proje, ihale aşamasında olup en kısa süre içerisinde yeni hattın imalatına başlanacaktır” bilgisini paylaştı.  ARIZA GİDERİLEMEDİ Arızanın tamir süresini 12 saat olarak öngören İSU, ardından bölgeye kademeli olarak su verilmeye başlanacağını duyurdu. Ancak bölgeye sadece 18.00’dan sonra su vererek vatandaşların kısa süreli rahatlaması sağlandı. Bölge vatandaşı Pazar sabahına yine susuz uyandı. İSU’nun 48 saatten uzun süre bölgeyi susuz bırakması vatandaşların tepkisine neden oldu. GEBZE'NİN TAMAMINDA SU YOK Su kesintisinden etkilenen bölgeler: Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan, Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafapaşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahalleleri. Çayırova İlçesi: İnönü ve Emek Mahallelerinin tamamı
Gebze İnönü Mahallesi'nde 1200'lük ana şebeke hattı Cuma günü yine patladı. Cuma gününden bu yana Gebze Bölgesi’ndeki su kesintisi vatandaşların tepkisine neden oldu.

İnönü Mahallesi 1944 sokakta 1200’lük ana şebeke hattı Cuma gecesi patladı. Yine aynı sokakta ilk olarak 21 Ağustos'ta söz konusu şebeke suyu hattı patlamış ve yolda çökme meydana gelmişti. Geçtiğimiz gece yaşanan ikinci arıza Gebze’yi yine susuz bıraktı. İSU gece saatlerinde yaptığı açıklamada, “Söz konusu hattın yenilenmesi ve deplase edilmesi için proje çalışmaları tamamlanmış ve yatırım kararı alınmıştır. Proje, ihale aşamasında olup en kısa süre içerisinde yeni hattın imalatına başlanacaktır” bilgisini paylaştı. 

ARIZA GİDERİLEMEDİ
Arızanın tamir süresini 12 saat olarak öngören İSU, ardından bölgeye kademeli olarak su verilmeye başlanacağını duyurdu. Ancak bölgeye sadece 18.00’dan sonra su vererek vatandaşların kısa süreli rahatlaması sağlandı. Bölge vatandaşı Pazar sabahına yine susuz uyandı. İSU’nun 48 saatten uzun süre bölgeyi susuz bırakması vatandaşların tepkisine neden oldu.

GEBZE'NİN TAMAMINDA SU YOK
Su kesintisinden etkilenen bölgeler: Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan, Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafapaşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahalleleri. Çayırova İlçesi: İnönü ve Emek Mahallelerinin tamamı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.