19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeliler Yeraltı Konteyneri İstiyor

Gebze 07.08.2018 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeliler Yeraltı Konteyneri İstiyor

Gebzeli vatandaşlar sadece belirli noktalarda bulunan Evsel Çöp Toplama Noktası’nın tüm Gebze’de yaygınlaştırılmasını istedi. Gebze Belediyesi tarafından Gebze’nin sadece belirli noktalarına Evsel Çöp Toplama Noktası konulmuştu. Gebze’de çevrenin korunması, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi, temiz cadde ve sokakların oluşturulması amacıyla Gebze Belediyesi’nden istekte bulunan vatandaşlar yeraltı çöp konteynerlerinin sayısının artırılmasını ve çevresinde de çocuklar için önlem alınmasını istedi. Hem görüntü hem de kullanım açısından büyük memnuniyet uyandıran yeraltı çöp konteynerleri, aynı zamanda yaz aylarında oluşan koku ve sivrisinek oluşumlarını ortadan kaldırıyor. KÜBRA AKABALI

Gebzeli vatandaşlar sadece belirli noktalarda bulunan Evsel Çöp Toplama Noktası’nın tüm Gebze’de yaygınlaştırılmasını istedi.

Gebze Belediyesi tarafından Gebze’nin sadece belirli noktalarına Evsel Çöp Toplama Noktası konulmuştu. Gebze’de çevrenin korunması, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi, temiz cadde ve sokakların oluşturulması amacıyla Gebze Belediyesi’nden istekte bulunan vatandaşlar yeraltı çöp konteynerlerinin sayısının artırılmasını ve çevresinde de çocuklar için önlem alınmasını istedi. Hem görüntü hem de kullanım açısından büyük memnuniyet uyandıran yeraltı çöp konteynerleri, aynı zamanda yaz aylarında oluşan koku ve sivrisinek oluşumlarını ortadan kaldırıyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.