19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZELİLERDEN DOĞAN CÜCELOĞLUNA YOĞUN İLGİ

Gebze 20.01.2016 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZELİLERDEN DOĞAN CÜCELOĞLUNA YOĞUN İLGİ

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kent Meydanı’nda bulunan kültür merkezi salonunda devam ediyor.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kent Meydanı’nda bulunan kültür merkezi salonunda devam ediyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebzelilerle bir araya gelen Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun, “İletişim ve Yaşam Yolculuğu” konulu konferansı Gebzelilerden yoğun ilgi gördü. Konferansı dinlemeye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eşi Ragibe Köşker, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve çok sayıda Gebzeli davetli katıldı. HEM ÖZGÜR HEM DE AİT OLMAK İSTİYORUM İnsanların özgür olma isteğinin yanında ait olma isteğine değinen Cüceloğlu, “Bir bebeği düşünün yeni yürümeye başladığında elini tutmak istediğiniz vakit istemez elini çeker özgür olmak ister. Ama siz ondan saklandığınız zaman ağlamaya başlar yani bana dokunma ama beni izle ister. Hem özgür olmak istiyorum hem ait olmak istiyorum bu çok önemli bir varoluş boyutu. Ergenlik yaşına geldiklerinde bunun dengesini bulmak çok zor. Küçükken ait olmayı kabul eder ama yaş ilerleyince değişmeye başlıyor ve bunu fark etmek çok önemli” dedi. SEVENLERİ İÇİN KİTAPLARINI İMZALADI Katılımın ve ilginin oldukça yoğun olduğu Cüceloğlu’nun “İletişim ve Yaşam Yolculuğu” konulu konferansının sonunda belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’na hat sanatı ile yapılmış tablo taktim etti. Cüceloğlu çıkışta sevenleri için kitaplarını imzaladı.
Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kent Meydanı’nda bulunan kültür merkezi salonunda devam ediyor.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kent Meydanı’nda bulunan kültür merkezi salonunda devam ediyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebzelilerle bir araya gelen Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun, “İletişim ve Yaşam Yolculuğu” konulu konferansı Gebzelilerden yoğun ilgi gördü. Konferansı dinlemeye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eşi Ragibe Köşker, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve çok sayıda Gebzeli davetli katıldı.
HEM ÖZGÜR HEM DE AİT OLMAK İSTİYORUM
İnsanların özgür olma isteğinin yanında ait olma isteğine değinen Cüceloğlu, “Bir bebeği düşünün yeni yürümeye başladığında elini tutmak istediğiniz vakit istemez elini çeker özgür olmak ister. Ama siz ondan saklandığınız zaman ağlamaya başlar yani bana dokunma ama beni izle ister. Hem özgür olmak istiyorum hem ait olmak istiyorum bu çok önemli bir varoluş boyutu. Ergenlik yaşına geldiklerinde bunun dengesini bulmak çok zor. Küçükken ait olmayı kabul eder ama yaş ilerleyince değişmeye başlıyor ve bunu fark etmek çok önemli” dedi.
SEVENLERİ İÇİN KİTAPLARINI İMZALADI
Katılımın ve ilginin oldukça yoğun olduğu Cüceloğlu’nun “İletişim ve Yaşam Yolculuğu” konulu konferansının sonunda belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’na hat sanatı ile yapılmış tablo taktim etti. Cüceloğlu çıkışta sevenleri için kitaplarını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.