Gebzelilerden Hayal Hanem’e büyük ilgi

Gebze 30.03.2017 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzelilerden Hayal Hanem’e büyük ilgi

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda birbirinden farklı konu ve konuklar ile hız kesmeden devam ediyor. Gebzelilerin yoğun ilgi gösterdiği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Yunus Oran, Onur Kaplan ve İrfan Aykut Hayal Hanem “Mü’min Marka Giyer” isimli söyleşisi ile Gebzeliler ile bir araya geldi. Katılımcıların ilgi ile izlediği söyleşi sohbet havasında gerçekleşti. Bireysel ve toplumsal hayattan sundukları ilgi çekici kesitlerle dinleyicilere farklı bir gece yaşatan Hayal Hanem konuşmacıları “Gebze’ye daha öncede gelmiştik. Gebze gerçekten farklı bir yer. İnsanların burada bize olan ilgisi bizi oldukça mutlu ediyor. Hepinize söyleşimize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.  Kültür-sanat etkinlikleri 2 Nisan Pazar günü Eğitimci Yazar Ahmet Türkben “Gönül Coğrafyamız ve Sorumluluklarımız” konulu söyleşisi ve Grup Genç konseri ile devam edecek. 19:30’da başlayacak olan programa tüm Gebzeliler davetli.

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda birbirinden farklı konu ve konuklar ile hız kesmeden devam ediyor.

Gebzelilerin yoğun ilgi gösterdiği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Yunus Oran, Onur Kaplan ve İrfan Aykut Hayal Hanem “Mü’min Marka Giyer” isimli söyleşisi ile Gebzeliler ile bir araya geldi. Katılımcıların ilgi ile izlediği söyleşi sohbet havasında gerçekleşti. Bireysel ve toplumsal hayattan sundukları ilgi çekici kesitlerle dinleyicilere farklı bir gece yaşatan Hayal Hanem konuşmacıları “Gebze’ye daha öncede gelmiştik. Gebze gerçekten farklı bir yer. İnsanların burada bize olan ilgisi bizi oldukça mutlu ediyor. Hepinize söyleşimize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler. 

Kültür-sanat etkinlikleri 2 Nisan Pazar günü Eğitimci Yazar Ahmet Türkben “Gönül Coğrafyamız ve Sorumluluklarımız” konulu söyleşisi ve Grup Genç konseri ile devam edecek. 19:30’da başlayacak olan programa tüm Gebzeliler davetli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.