19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzelilere sevgi çiçeği

Gebze 15.02.2015 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebzelilere sevgi çiçeği

Sevgililer Günü’nde kent merkezinde vatandaşlara karanfil dağıtan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bu özel günde dünya evine giren genç çiftlerin de nikahlarını kıydı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kent merkezinde vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıttı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ile birlikte vatandaşlara çiçek takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; evli çiftlerin, gençlerin ve vatandaşların Sevgililer Günü’nü kutlayarak sağlık ve mutlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Köşker, sevgi üzerine mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. SEVGİYİ EKSİK ETMEYİN İnsanı insan yapan en önemli özelliklerin başında sevginin geldiğini söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Arkadaş, dostluk ilişkileri, aile, akraba ve komşu ilişkileri hep sevgiyle güzelleşir, sevgiyle süreklilik kazanır. Sevgi hayatın kaynağıdır. Sevgisiz ilişkiler uzun ömürlü olmaz. Onun için hayatınızdan sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeyin. Bu özel günler kırgınlıkların ortadan kaldırılması için önemli bir fırsat sunuyor. Böylesi özel günlerde sevdiklerinizi arayın, halini sorun aradaki kırgınlıklar ortadan kalksın, sevgi her yerde daim olsun” şeklinde konuştu. GENÇLERİN NİKAHINI KIYDI Çiçek dağıtımın ardından bu özel günde dünya evine giren çiftlere sürpriz yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, nikahlarını kıydı. İlk olarak Sercan Nayci ile Hilal Kulaç çiftini bu özel gününde yalnız bırakmayan Başkan Köşker, gençlerin nikahını kıydı. Sercan ve Hilal’e bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Köşker daha sonra bir diğer nikah törenine geçti. Nuray Şen ile Erhan Aksoy’un nikah törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; Nuray ve Erhan çiftine bir ömür mutluluklar diledi.
Sevgililer Günü’nde kent merkezinde vatandaşlara karanfil dağıtan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bu özel günde dünya evine giren genç çiftlerin de nikahlarını kıydı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kent merkezinde vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıttı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ile birlikte vatandaşlara çiçek takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; evli çiftlerin, gençlerin ve vatandaşların Sevgililer Günü’nü kutlayarak sağlık ve mutlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Köşker, sevgi üzerine mesajlar vermeyi de ihmal etmedi.

_86F5474_1280x853.JPG görüntüleniyor

_86F5737_1280x853.JPG görüntüleniyor

SEVGİYİ EKSİK ETMEYİN

İnsanı insan yapan en önemli özelliklerin başında sevginin geldiğini söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Arkadaş, dostluk ilişkileri, aile, akraba ve komşu ilişkileri hep sevgiyle güzelleşir, sevgiyle süreklilik kazanır. Sevgi hayatın kaynağıdır. Sevgisiz ilişkiler uzun ömürlü olmaz. Onun için hayatınızdan sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeyin. Bu özel günler kırgınlıkların ortadan kaldırılması için önemli bir fırsat sunuyor. Böylesi özel günlerde sevdiklerinizi arayın, halini sorun aradaki kırgınlıklar ortadan kalksın, sevgi her yerde daim olsun” şeklinde konuştu.

GENÇLERİN NİKAHINI KIYDI

Çiçek dağıtımın ardından bu özel günde dünya evine giren çiftlere sürpriz yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, nikahlarını kıydı. İlk olarak Sercan Nayci ile Hilal Kulaç çiftini bu özel gününde yalnız bırakmayan Başkan Köşker, gençlerin nikahını kıydı. Sercan ve Hilal’e bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Köşker daha sonra bir diğer nikah törenine geçti. Nuray Şen ile Erhan Aksoy’un nikah törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; Nuray ve Erhan çiftine bir ömür mutluluklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.