Gebzelilerin doğalgazı kesiliyor!

Gebze 17.05.2020 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzelilerin doğalgazı kesiliyor!

Evde kalınan süre boyunca elektrik ve doğalgazın kesilmeyeceğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e seslenen Gebzeli bir vatandaş, doğalgazının kesileceğini iddia etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Vatandaşlarımızın evde kaldıkları süre boyunca elektrik ve doğal gaz hizmetleri Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kesintisiz ve güvenli bir şekilde devam edecek" demişti. Ancak Gebzeli bir vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden doğalgaz faturasının fotoğrafını paylaşarak, doğalgazının kesileceğinin ihbarnamesini aldığını söyledi. NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK! Sosyal medyadan faturasının fotoğrafını paylaşan Gözde Sanbay isimli vatandaş Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e seslenerek şunları söyledi; “Pandemi sürecinde ödenmeyen faturalar için anlayış gösterileceği ve hizmetin durdurulmayacağına dair verilen sözler de tıpkı her şey gibi yalanmış. Tek bir fatura ödenmedi oysaki. Artık gelen faturanın ne kadar yüksek olduğunu geçtik, bu zor şartlarda hayata tutunmaya çalışırken bir de tek bir ödenmeyen fatura için 3 gün içinde gazın durdurulacağını ihbar ediyorlar. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.”

Evde kalınan süre boyunca elektrik ve doğalgazın kesilmeyeceğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e seslenen Gebzeli bir vatandaş, doğalgazının kesileceğini iddia etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Vatandaşlarımızın evde kaldıkları süre boyunca elektrik ve doğal gaz hizmetleri Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kesintisiz ve güvenli bir şekilde devam edecek" demişti. Ancak Gebzeli bir vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden doğalgaz faturasının fotoğrafını paylaşarak, doğalgazının kesileceğinin ihbarnamesini aldığını söyledi.

NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK!

Sosyal medyadan faturasının fotoğrafını paylaşan Gözde Sanbay isimli vatandaş Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e seslenerek şunları söyledi; “Pandemi sürecinde ödenmeyen faturalar için anlayış gösterileceği ve hizmetin durdurulmayacağına dair verilen sözler de tıpkı her şey gibi yalanmış. Tek bir fatura ödenmedi oysaki. Artık gelen faturanın ne kadar yüksek olduğunu geçtik, bu zor şartlarda hayata tutunmaya çalışırken bir de tek bir ödenmeyen fatura için 3 gün içinde gazın durdurulacağını ihbar ediyorlar. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.