19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZESPOR 60 YAŞINDA

Spor 18.05.2015 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZESPOR 60 YAŞINDA

Gebzespor’un kuruluşunun 60.yıldönümü sebebiyle düzenlenen gecede sahne alan Hande Yener binlerce Gebzeli’yi coşturdu. Muhteşem gecede yer gök mor beyaz olurken, Başkan İlker Çakır ve Türk Pop Müziğinin Kraliçesi Hande Yener, taraftarlarla ‘’Şampiyon Gebzespor’’ tezahüratı yaptı.

Gebze Alaettin Kurt Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. Gebzespor’un 60.yaşını kutlamak üzere stadı koşan binlerce Gebzeli, unutulmaz bir gece yaşadılar. Birbirinden farklı eğlencelere sahne olan muhteşem gecede, Hande Yener’in sahneye çıkmasıyla Alaettin Kurt Stadı’nda izdiham yaşandı. Hande Yener’i daha yakından görme adına birbirleriyle yarış içine giren Gebzeliler, ünlü pop yıldızının şarkılarıyla kendilerinden geçtiler. HANDE YENER MOR BEYAZ KOSTÜMLE ÇIKTI Sahneye mor-beyaz renklerden hazırlanmış özel bir kostümle çıkan Hande Yener, şarkılarıyla ve özel dansçı grubuyla yaptığı danslarla hayranlarını büyüledi. En güzel şarkılarını Gebzespor için seslendiren Hande Yener, Gebze Stadı’nı dolduran Gebzesporlulara ‘’Muhteşemsiniz’’diyerek gecede bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gebzespor taraftarlarının, ‘’Hande bize beyaz desene’’ ricasını kırmayan Hande Yener, taraftarlarla karşıklıklı mor-beyaz tezahüratı yaptı. İZDİHAM YAŞANDI Hande Yener’e ilgi öylesine büyüktü ki, Alaettin Kurt Stadı’nı dolduran Gebzeliler, cep telefonlarıyla Hande Yener’in fotoğrafını çekmek için yoğun bir çaba sarf ettiler. Zaman zaman güvenlik duvarını aşarak sahnnin önüne kadar gelen Hande Yener hayranları, unutulmaz gecenin tadını çıkardılar. Ünlü pop yıldızı Hande Yener, kendisine gösterilen sevginin ardından sahneden inerek taraftarların içine girerek şarkılarını kısa bir süre burada seslendirdi. YENER: İLKER BAŞKAN GARİP BİRİ Unutulmaz gecenin gerçekleşmesinde baş mimar Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, sahneye çıkarak Hande Yener’e teşekkür plaketi takdim etti. Plaketini alan Hande Yener, ‘’İlker Başkan gerçekten enteresan biri’’ demesi üzerine Başkan Çakır, ‘’Yok canım ben de sizin gibi insanım’’ diyince kahkaha tufanı yaşandı. Çakır, ‘’Gebzespor bu sene şampiyon olacak’’ diyerek binlerce Gebzeli ve Gebzesporlu’yu heyecanlandırdı. RECEBİM’DEN GEBZESPOR’A ÖZEL BESTE Öte yandan unutulmaz gecede Hande Yener’in yanı sıra Düş ve Gerçek Karadeniz  Grubu, Anadolu Yıldızları Dans Topluluğu, Grup Liman ve Karadeniz müziğinin ünlü sanatçısı Recebim de sahne alarak Gebzespor’un gecesine renk kattılar. Recebim, Gebzespor için özel olarak bestelediği şarkıyı Gebzespor için seslendirirken, şarkıya eşlik eden binlerce mor beyazlı taraftar, horonlarla ve danslarla doyasıya eğlendiler.
Gebzespor’un kuruluşunun 60.yıldönümü sebebiyle düzenlenen gecede sahne alan Hande Yener binlerce Gebzeli’yi coşturdu. Muhteşem gecede yer gök mor beyaz olurken, Başkan İlker Çakır ve Türk Pop Müziğinin Kraliçesi Hande Yener, taraftarlarla ‘’Şampiyon Gebzespor’’ tezahüratı yaptı.

Gebze Alaettin Kurt Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. Gebzespor’un 60.yaşını kutlamak üzere stadı koşan binlerce Gebzeli, unutulmaz bir gece yaşadılar. Birbirinden farklı eğlencelere sahne olan muhteşem gecede, Hande Yener’in sahneye çıkmasıyla Alaettin Kurt Stadı’nda izdiham yaşandı. Hande Yener’i daha yakından görme adına birbirleriyle yarış içine giren Gebzeliler, ünlü pop yıldızının şarkılarıyla kendilerinden geçtiler.

HANDE YENER MOR BEYAZ KOSTÜMLE ÇIKTI

Sahneye mor-beyaz renklerden hazırlanmış özel bir kostümle çıkan Hande Yener, şarkılarıyla ve özel dansçı grubuyla yaptığı danslarla hayranlarını büyüledi. En güzel şarkılarını Gebzespor için seslendiren Hande Yener, Gebze Stadı’nı dolduran Gebzesporlulara ‘’Muhteşemsiniz’’diyerek gecede bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gebzespor taraftarlarının, ‘’Hande bize beyaz desene’’ ricasını kırmayan Hande Yener, taraftarlarla karşıklıklı mor-beyaz tezahüratı yaptı.

İZDİHAM YAŞANDI

Hande Yener’e ilgi öylesine büyüktü ki, Alaettin Kurt Stadı’nı dolduran Gebzeliler, cep telefonlarıyla Hande Yener’in fotoğrafını çekmek için yoğun bir çaba sarf ettiler. Zaman zaman güvenlik duvarını aşarak sahnnin önüne kadar gelen Hande Yener hayranları, unutulmaz gecenin tadını çıkardılar. Ünlü pop yıldızı Hande Yener, kendisine gösterilen sevginin ardından sahneden inerek taraftarların içine girerek şarkılarını kısa bir süre burada seslendirdi.

YENER: İLKER BAŞKAN GARİP BİRİ

Unutulmaz gecenin gerçekleşmesinde baş mimar Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, sahneye çıkarak Hande Yener’e teşekkür plaketi takdim etti. Plaketini alan Hande Yener, ‘’İlker Başkan gerçekten enteresan biri’’ demesi üzerine Başkan Çakır, ‘’Yok canım ben de sizin gibi insanım’’ diyince kahkaha tufanı yaşandı. Çakır, ‘’Gebzespor bu sene şampiyon olacak’’ diyerek binlerce Gebzeli ve Gebzesporlu’yu heyecanlandırdı.

RECEBİM’DEN GEBZESPOR’A ÖZEL BESTE

Öte yandan unutulmaz gecede Hande Yener’in yanı sıra Düş ve Gerçek Karadeniz  Grubu, Anadolu Yıldızları Dans Topluluğu, Grup Liman ve Karadeniz müziğinin ünlü sanatçısı Recebim de sahne alarak Gebzespor’un gecesine renk kattılar. Recebim, Gebzespor için özel olarak bestelediği şarkıyı Gebzespor için seslendirirken, şarkıya eşlik eden binlerce mor beyazlı taraftar, horonlarla ve danslarla doyasıya eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.