Gebzespor'a ALMANYALI orta saha

Spor 02.02.2016 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'a ALMANYALI orta saha

Gebzespor'a ALMANYALI orta saha

Ligin ikinci yarısına puan kayıplarıyla başlayan ve şampiyonluk umutlarını rafa kaldıran Gebzespor, transferde frene basmadı. Mor Menekşeler, Eğirdirspor forması giyen Samet Ünal’ı kadrosuna kattı. Geçtiğimiz günlerde Darıca G.B’den Zeyyat Can ve Ardeşenspor’dan Fahri Küçükkurt’u kadrosuna katan Gebzespor, bir transfere daha imza attı. Mor beyazlı temsilcimiz, BAL 7.Grup ekiplerinden Eğirdirspor’da forma giyen Samet Ünal’ı kadrosuna kattı. Almanya’da dünyaya gelen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Niksar Belediyespor, 1461 Trabzon, Araklıspor, Kepez Belediyespor, Sandıklıspor ve Zonguldak Kömürspor takımlarında da forma giydi.Mor beyazlı takıma dahil olan ve yeni takımıyla antrenmanlara başlayan Samet’in lisansı bugün çıkarılacak. SERKAN GİTTİ, YİĞİT STATÜYE TAKILDI Sabur Eser, Serkan Esen Oğuz Dalğıç, Yiğit Yılmaz, Zeyyat Can, Fahri Küçükkurt ve son olarak Samet Ünal’ı transfer eden Gebzespor, bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Serkan Esen’le yollarını ayırmış, Yiğit Yılmaz’a ise statü sebebiyle lisans çıkartamamıştı.
Gebzespor'a ALMANYALI orta saha

Ligin ikinci yarısına puan kayıplarıyla başlayan ve şampiyonluk umutlarını rafa kaldıran Gebzespor, transferde frene basmadı. Mor Menekşeler, Eğirdirspor forması giyen Samet Ünal’ı kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz günlerde Darıca G.B’den Zeyyat Can ve Ardeşenspor’dan Fahri Küçükkurt’u kadrosuna katan Gebzespor, bir transfere daha imza attı. Mor beyazlı temsilcimiz, BAL 7.Grup ekiplerinden Eğirdirspor’da forma giyen Samet Ünal’ı kadrosuna kattı. Almanya’da dünyaya gelen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Niksar Belediyespor, 1461 Trabzon, Araklıspor, Kepez Belediyespor, Sandıklıspor ve Zonguldak Kömürspor takımlarında da forma giydi.Mor beyazlı takıma dahil olan ve yeni takımıyla antrenmanlara başlayan Samet’in lisansı bugün çıkarılacak.

SERKAN GİTTİ, YİĞİT STATÜYE TAKILDI

Sabur Eser, Serkan Esen Oğuz Dalğıç, Yiğit Yılmaz, Zeyyat Can, Fahri Küçükkurt ve son olarak Samet Ünal’ı transfer eden Gebzespor, bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Serkan Esen’le yollarını ayırmış, Yiğit Yılmaz’a ise statü sebebiyle lisans çıkartamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.