Gebzespor’a Eskiçarşı dopingi

Spor 27.08.2017 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’a Eskiçarşı dopingi

Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, Afyon’da kamp yapan takımlarını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdiler. Somaspor ile oynanan mücadeleyi izleyen mor beyazlı taraftarlar yeni sezon öncesinde kenetlenerek önemli bir hamle yaptılar. Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor’a Eskiçarşı dopingi. Gebzespor’un 12.adamı Eskiçarşı, mor beyazlıların kampını ziyaret ederek takımlarını bağırlarına bastılar. Somaspor ile oynanan maç öncesinde teknik heyet ve futbolculara çiçek takdiminde bulunan Eskiçarşılılar, Sportif Direktör Abbas Sır’dan takımla ilgili bilgi aldılar. Somaspor maçını izleyen mor beyazlı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini dile getirerek tam destek mesajı verdiler.

Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, Afyon’da kamp yapan takımlarını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdiler. Somaspor ile oynanan mücadeleyi izleyen mor beyazlı taraftarlar yeni sezon öncesinde kenetlenerek önemli bir hamle yaptılar.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor’a Eskiçarşı dopingi. Gebzespor’un 12.adamı Eskiçarşı, mor beyazlıların kampını ziyaret ederek takımlarını bağırlarına bastılar. Somaspor ile oynanan maç öncesinde teknik heyet ve futbolculara çiçek takdiminde bulunan Eskiçarşılılar, Sportif Direktör Abbas Sır’dan takımla ilgili bilgi aldılar. Somaspor maçını izleyen mor beyazlı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini dile getirerek tam destek mesajı verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.