19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Gebzespor’a kaybetmemeliyiz’’

Spor 19.01.2016 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Gebzespor’a kaybetmemeliyiz’’

‘’Gebzespor’a kaybetmemeliyiz’’

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, önceki gün yapılan antrenman öncesinde basına önemli açıklamalar yaptı. Yavuz, 9 puanlık farka rağmen Gebze maçını kaybetmemeleri gerektiğini söyledi. Transferle ilgili bilgi veren Yavuz, “Görüştüğümüz iki futbolcu var. Henüz kesinleşmedi. Bir santrafor, bir sol bek alacağız. Bu kadro bizi götürür” dedi. “GEBZE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ” Kocaelispor, önceki gün Vinsan Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla Gebzezspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Çalışma öncesinde Başkan Bahri Yavuz basına önemli açıklamalar yaptı. Yavuz, “12 günlük kampın 3 günü takımla birlikteydik. Hazırlık maçları oynadık, çok şükür sakatlık yaşamadan döndük. Gayet verimli bir kamp dönemi olduğunu düşünüyorum” dedi. ''GEBZESPOR İDDİALI GELİYOR'' Gebzespor maçının önemine işaret eden Başkan Yavuz, “Aramızda 9 puan fark olsa da kaybetmememiz gereken bir maça çıkacağız. 23 Ocak’ta muhteşem bir maç olacak. Gebzespor, maça iddialı gelecek. Taraftarları da bu maça çok önem veriyor. İki kardeş kulübün maçında tüm Türkiye’ye örnek olacak bir ortam yaratacağız” dedi.
‘’Gebzespor’a kaybetmemeliyiz’’

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, önceki gün yapılan antrenman öncesinde basına önemli açıklamalar yaptı. Yavuz, 9 puanlık farka rağmen Gebze maçını kaybetmemeleri gerektiğini söyledi. Transferle ilgili bilgi veren Yavuz, “Görüştüğümüz iki futbolcu var. Henüz kesinleşmedi. Bir santrafor, bir sol bek alacağız. Bu kadro bizi götürür” dedi.

“GEBZE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ”

Kocaelispor, önceki gün Vinsan Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla Gebzezspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Çalışma öncesinde Başkan Bahri Yavuz basına önemli açıklamalar yaptı. Yavuz, “12 günlük kampın 3 günü takımla birlikteydik. Hazırlık maçları oynadık, çok şükür sakatlık yaşamadan döndük. Gayet verimli bir kamp dönemi olduğunu düşünüyorum” dedi.

''GEBZESPOR İDDİALI GELİYOR''

Gebzespor maçının önemine işaret eden Başkan Yavuz, “Aramızda 9 puan fark olsa da kaybetmememiz gereken bir maça çıkacağız. 23 Ocak’ta muhteşem bir maç olacak. Gebzespor, maça iddialı gelecek. Taraftarları da bu maça çok önem veriyor. İki kardeş kulübün maçında tüm Türkiye’ye örnek olacak bir ortam yaratacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.