19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’a sahip çıkmak Gebzespor’u sevenlerin boynunun borcudur!

Spor 03.11.2017 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’a sahip çıkmak Gebzespor’u sevenlerin boynunun borcudur!

Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada Gebzespor’a destek istedi.

Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada Gebzespor’a destek istedi. Mor beyazlı camiaya Gebzespor’a sahip çıkma çağrısında bulunan Başkan Çakır, ‘’ Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, yönetimi ve futbol takımına sahip çıkıp sonuna kadar destek vermek Gebzespor'u sevdiğini iddia edenlerin boynunun borcu olmalıdır’’dedi. İŞTE İLKER ÇAKIR’IN O AÇIKLAMASI: GEBZESPOR VE SPOR CAMİASINA; Gebzespor Başkanlığına geldiğim andan itibaren yaptığımız her şeyi hiçbir karşılık beklemeden hibe ettiğimi defalarca dile getirdim. Karanlıklar içindeki Gebzespor'u aydınlık geleceğe taşımanın onurlu mücadelesini verirken ' ben değil, biz kavramıyla' yola çıkarken bir çok şeyi hala Gebze'ye ve Gebzespor camiasına anlatamamış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım. 3 yıl boyunca saha içinde ve saha dışında çok zorlu mücadeleler verirken, neler yaşadığımızı, nasıl zorluklardan geçtiğimizi ben bilirim. Keşke her şey dışarıdan, emek vermeden konuşmak kadar kolay olsa. Yöneticilik heryerde zordur ama Gebzespor'u yönetmek çok daha zordur. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, yönetimi ve futbol takımına sahip çıkıp sonuna kadar destek vermek Gebzespor'u sevdiğini iddia edenlerin boynunun borcu olmalıdır. Gebzespor'u gerçekten seven takım iyiyken değil,zor günlerden geçerken sahip çıkmalıdır. Ortada hiçbir sorun yokken, sadece bir maç kaybedildi diye isimler üzerinden Gebzespor'u yıpratmak kimseye fayda getirmeyecektir. Anlık kazanımlar, anlık hareketler bilinmelidir ki sadece Gebzespor'a zarar verir. Şahsımın da adının geçtiği, bilgimin olmadığı, hiçbir gerçeklik payı olmayan, zihni bozuk insanların ucuz ve çapsız söylemlerini üzülerek duymaktayım. Onlara; Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir' demek dışında başka bir söz bulamıyorum. Bizim Gebzespor'a zarar vermesin diye 'ince eleyip sık dokuduğumuz ' bu süreçte herkesin daha bilinçli ve sorumluluk anlayışı içerisinde hareket etmesini temenni ediyorum. Sezona çok iyi başlayan bir Gebzespor var. Bunu devam ettirmek için yönetim,taraftar, takım ve medyanın kenetlenmesi şarttır. Yerel yönetimi tamamıyla kucaklamak gerekir. Bu konuda bizimde yapmamız gereken bir durum söz konusu olursa yapmaya hazır olacağımızın bilinmesini isteriz. Gebzespor başarılı olup 3.lige çıkarsa en çok bizi mutlu eder.  Bizlerin verdiği mücadele ve emekler o zaman daha büyük anlamlar kazanır. Yusuf Öztürk başkanlığındaki Gebzespor yönetiminin her zaman yanında olduğumu, sonuna kadar olacağımı belirtmek isterim. Bu mücadele 'Ben değil, biz diyenlerin mücadelesidir' Kamuoyuna Saygıyla İLKER ÇAKIR
Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada Gebzespor’a destek istedi.

Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada Gebzespor’a destek istedi. Mor beyazlı camiaya Gebzespor’a sahip çıkma çağrısında bulunan Başkan Çakır, ‘’ Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, yönetimi ve futbol takımına sahip çıkıp sonuna kadar destek vermek Gebzespor'u sevdiğini iddia edenlerin boynunun borcu olmalıdır’’dedi.

İŞTE İLKER ÇAKIR’IN O AÇIKLAMASI:

GEBZESPOR VE SPOR CAMİASINA;
Gebzespor Başkanlığına geldiğim andan itibaren yaptığımız her şeyi hiçbir karşılık beklemeden hibe ettiğimi defalarca dile getirdim.

Karanlıklar içindeki Gebzespor'u aydınlık geleceğe taşımanın onurlu mücadelesini verirken ' ben değil, biz kavramıyla' yola çıkarken bir çok şeyi hala Gebze'ye ve Gebzespor camiasına anlatamamış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım.
3 yıl boyunca saha içinde ve saha dışında çok zorlu mücadeleler verirken, neler yaşadığımızı, nasıl zorluklardan geçtiğimizi ben bilirim. Keşke her şey dışarıdan, emek vermeden konuşmak kadar kolay olsa.

Yöneticilik heryerde zordur ama Gebzespor'u yönetmek çok daha zordur.
Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, yönetimi ve futbol takımına sahip çıkıp sonuna kadar destek vermek Gebzespor'u sevdiğini iddia edenlerin boynunun borcu olmalıdır.
Gebzespor'u gerçekten seven takım iyiyken değil,zor günlerden geçerken sahip çıkmalıdır. Ortada hiçbir sorun yokken, sadece bir maç kaybedildi diye isimler üzerinden Gebzespor'u yıpratmak kimseye fayda getirmeyecektir. Anlık kazanımlar, anlık hareketler bilinmelidir ki sadece Gebzespor'a zarar verir.
Şahsımın da adının geçtiği, bilgimin olmadığı, hiçbir gerçeklik payı olmayan, zihni bozuk insanların ucuz ve çapsız söylemlerini üzülerek duymaktayım. Onlara; Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir' demek dışında başka bir söz bulamıyorum.
Bizim Gebzespor'a zarar vermesin diye 'ince eleyip sık dokuduğumuz ' bu süreçte herkesin daha bilinçli ve sorumluluk anlayışı içerisinde hareket etmesini temenni ediyorum.

Sezona çok iyi başlayan bir Gebzespor var. Bunu devam ettirmek için yönetim,taraftar, takım ve medyanın kenetlenmesi şarttır. Yerel yönetimi tamamıyla kucaklamak gerekir. Bu konuda bizimde yapmamız gereken bir durum söz konusu olursa yapmaya hazır olacağımızın bilinmesini isteriz.
Gebzespor başarılı olup 3.lige çıkarsa en çok bizi mutlu eder. 
Bizlerin verdiği mücadele ve emekler o zaman daha büyük anlamlar kazanır. Yusuf Öztürk başkanlığındaki Gebzespor yönetiminin her zaman yanında olduğumu, sonuna kadar olacağımı belirtmek isterim. Bu mücadele 'Ben değil, biz diyenlerin mücadelesidir'

Kamuoyuna Saygıyla
İLKER ÇAKIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.