GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebzespor’a soğuk duş 5-1

Spor 21.10.2018 - 18:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’a soğuk duş 5-1

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, ligin 9.haftasında konuk olduğu Artvin Hopaspor’a 5-1 yenilerek üst üste 2.yenilgisini aldı. Maçın ilk yarısında Saruhan ve Tugay ile net gol fırsatlarını cömertçe harcayan mor beyazlılar, 36.dakikada Gökhan Günel’in ayağından gelen gole engel olamayınca devreye 10 geride girdi. İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ Maçın ikinci yarısına golle başlayan Karadeniz temsilcisi 47’de Fazlı Ayan’la farkı 2’ye çıkardı. Gebzespor’da Saruhan Yazgun 52’de attığı golle takımını umutlandırsa da Artvin ekibi 74’te Serbay Yağız, 87’de İsmail Sarı ve 90+2’de Enes Sarı ile bulduğu gollerle sahadan 5-1 rakip ayrıldı. 10 puanda kalarak 12.sıraya gerileyen Gebzespor, gelecek hafta sahasında Kozan Belediyespor’u konuk edecek.

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, ligin 9.haftasında konuk olduğu Artvin Hopaspor’a 5-1 yenilerek üst üste 2.yenilgisini aldı. Maçın ilk yarısında Saruhan ve Tugay ile net gol fırsatlarını cömertçe harcayan mor beyazlılar, 36.dakikada Gökhan Günel’in ayağından gelen gole engel olamayınca devreye 10 geride girdi.

İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ

Maçın ikinci yarısına golle başlayan Karadeniz temsilcisi 47’de Fazlı Ayan’la farkı 2’ye çıkardı. Gebzespor’da Saruhan Yazgun 52’de attığı golle takımını umutlandırsa da Artvin ekibi 74’te Serbay Yağız, 87’de İsmail Sarı ve 90+2’de Enes Sarı ile bulduğu gollerle sahadan 5-1 rakip ayrıldı. 10 puanda kalarak 12.sıraya gerileyen Gebzespor, gelecek hafta sahasında Kozan Belediyespor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.