“Gebzespor benim için sevdadır”

Spor 14.06.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Gebzespor benim için sevdadır”

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER’DEN KONGRE ÖNCESİ MESAJ:

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebzespor ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. “Gebzespor benim için bir sevdadır” diyen Başkan Çiler, dün olduğu gibi, bugün de, yarın da Gebzespor’un yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.  Çiler yaptığı açıklamada, “Gebzespor için yaptıklarımızı herkes biliyor. Geçen sezonun başında transfer tahtasının açılması sürecinde Kaymakamımız Mustafa Bey’in önderliğinde yaptığımız zirvede Gebzespor’un transfer yasağını el birliğiyle kaldırdık. Bugün de Gebzespor için elimizden geleni yapmaya hazırız”dedi. YENİ GELECEK BAŞKANIN YANINDAYIZ Kongre süreciyle ilgili konuşan Başkan Çiler, “Bugüne kadar Gebzespor’da başkanlık yapan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Göreve yeni gelecek olan kulüp başkanımızın her daim yanında olacağımızın bilinmesini isterim. Gebzespor bu kentin en önemli marka değerlerinden biridir. Bu markaya sahip çıkmak ve büyütmek hepimizin görevi” ifadelerini kullandı.
GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER’DEN KONGRE ÖNCESİ MESAJ:

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebzespor ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. “Gebzespor benim için bir sevdadır” diyen Başkan Çiler, dün olduğu gibi, bugün de, yarın da Gebzespor’un yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Çiler yaptığı açıklamada, “Gebzespor için yaptıklarımızı herkes biliyor. Geçen sezonun başında transfer tahtasının açılması sürecinde Kaymakamımız Mustafa Bey’in önderliğinde yaptığımız zirvede Gebzespor’un transfer yasağını el birliğiyle kaldırdık. Bugün de Gebzespor için elimizden geleni yapmaya hazırız”dedi.

YENİ GELECEK BAŞKANIN YANINDAYIZ

Kongre süreciyle ilgili konuşan Başkan Çiler, “Bugüne kadar Gebzespor’da başkanlık yapan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Göreve yeni gelecek olan kulüp başkanımızın her daim yanında olacağımızın bilinmesini isterim. Gebzespor bu kentin en önemli marka değerlerinden biridir. Bu markaya sahip çıkmak ve büyütmek hepimizin görevi” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.