Gebzespor Bizim Kulübümüzdür

Spor 27.09.2017 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor Bizim Kulübümüzdür

Gebze Polisini Destekleme Derneği ve Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı İşadamı Yıldıray Turan ofisinde Gebzespor Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır’ı yemekte ağırladı.

Gebze’de gelişen iş ve spor gelişmeleri üzerine uzun süre sohbet eden üçlü daha sonra Gebzespor’un gelişimi ve başarısı hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Öztürk ve Sır’ı daha sonra yemekte ağırlayan bölgemizdeki önemli sivil toplum kuruluşlarına başkanlık eden Yıldıray Turan, “Gebzespor bizim kulübümüzdür. İlçemizin adını taşıyan ve çeşitli şehirlerde temsil eden kulübümüze duyarsız kalmamız düşünülemez.  Şahsım adına üzerime düşen ne varsa Gebzespor için yapmaya hazırım. “dedi. TURAN BU KENTİN ÖNEMLİ DEĞERİ Gebzespor Kulüp Başkanı Yusuf öztürk’te Turan’ın kendilerini ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıldıray Turan gerek yaptığı iş ile gerekse sivil toplum kuruluşlarında aldığı görev ile her zaman Gebzelilerin övgü ve sevgi ile bahsettiği bir kişilik. Yardımsever kişiliği ile de bir çok insanın takdirini kazandığını duyuyor ve biliyoruz. Aynı zamanda iyi bir Gebzeli olan Turan her dönemde Gebzespor’a olan katkısını esirgemediğini de biliyoruz. İş hayatında kazancının bol olmasını, sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerinde de kendisine başarılar dilerim. Gebzespor’a olan ilgisine de kulübüm adına ayrıca teşekkür ederim.”dedi.  
Gebze Polisini Destekleme Derneği ve Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı İşadamı Yıldıray Turan ofisinde Gebzespor Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır’ı yemekte ağırladı.

Gebze’de gelişen iş ve spor gelişmeleri üzerine uzun süre sohbet eden üçlü daha sonra Gebzespor’un gelişimi ve başarısı hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Öztürk ve Sır’ı daha sonra yemekte ağırlayan bölgemizdeki önemli sivil toplum kuruluşlarına başkanlık eden Yıldıray Turan, “Gebzespor bizim kulübümüzdür. İlçemizin adını taşıyan ve çeşitli şehirlerde temsil eden kulübümüze duyarsız kalmamız düşünülemez.  Şahsım adına üzerime düşen ne varsa Gebzespor için yapmaya hazırım. “dedi.

TURAN BU KENTİN ÖNEMLİ DEĞERİ

Gebzespor Kulüp Başkanı Yusuf öztürk’te Turan’ın kendilerini ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıldıray Turan gerek yaptığı iş ile gerekse sivil toplum kuruluşlarında aldığı görev ile her zaman Gebzelilerin övgü ve sevgi ile bahsettiği bir kişilik. Yardımsever kişiliği ile de bir çok insanın takdirini kazandığını duyuyor ve biliyoruz. Aynı zamanda iyi bir Gebzeli olan Turan her dönemde Gebzespor’a olan katkısını esirgemediğini de biliyoruz. İş hayatında kazancının bol olmasını, sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerinde de kendisine başarılar dilerim. Gebzespor’a olan ilgisine de kulübüm adına ayrıca teşekkür ederim.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.