19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor bombayı patlattı!

Spor 13.10.2020 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor bombayı patlattı!

Gebzespor’da transfer harekatı sürüyor. Mor beyazlı temsilcimiz son olarak Süper Amatör ekiplerinden Gemlik Vefaspor formasını giyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin eski futbolcusu Nurullah Dağaşan’ı transfer etti. Kariyerine Orhangazispor’da merhaba diyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, sırasıyla Karsspor, Derincespor, Eyüpspor, Sancaktepe,  Düzyurtspor, Kemerspor, Diyarbekirspor, Darıca G.B, Sakaryaspor, Denizli BBSK, Karacabey, Düzyurtspor, Batman Petrolspor ve Malatya Yeşilyurtspor formalarını giydi. PROFESYONEL LİGLERDE 255 MAÇI VAR 2018-19 sezonun ilk yarısında Batman Petrolspor formasını giyen ve beklediği forma şansını bulamadıktan sonra sezonun devre arasında amatöre dönerek Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a transfer olan Nurullah, burada da sadece 4 maça çıkarak beklentilerin altında kalmıştı. Geçen sezon Bursa Süper Amatör ekiplerinden Gemlik Vefaspor’a transfer olan tecrübeli futbolcu,  yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamamıştı. Dağaşan’ın profesyonel liglerde 255 maçı bulunuyor.

Gebzespor’da transfer harekatı sürüyor. Mor beyazlı temsilcimiz son olarak Süper Amatör ekiplerinden Gemlik Vefaspor formasını giyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin eski futbolcusu Nurullah Dağaşan’ı transfer etti. Kariyerine Orhangazispor’da merhaba diyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, sırasıyla Karsspor, Derincespor, Eyüpspor, Sancaktepe,  Düzyurtspor, Kemerspor, Diyarbekirspor, Darıca G.B, Sakaryaspor, Denizli BBSK, Karacabey, Düzyurtspor, Batman Petrolspor ve Malatya Yeşilyurtspor formalarını giydi.

PROFESYONEL LİGLERDE 255 MAÇI VAR

2018-19 sezonun ilk yarısında Batman Petrolspor formasını giyen ve beklediği forma şansını bulamadıktan sonra sezonun devre arasında amatöre dönerek Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a transfer olan Nurullah, burada da sadece 4 maça çıkarak beklentilerin altında kalmıştı. Geçen sezon Bursa Süper Amatör ekiplerinden Gemlik Vefaspor’a transfer olan tecrübeli futbolcu,  yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamamıştı. Dağaşan’ın profesyonel liglerde 255 maçı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.