Gebzespor bu treni kaçırmamalı!

Spor 22.07.2016 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor bu treni kaçırmamalı!

Darbe girişiminden bir hafta önce hazırlanan ve acil devreye konularak hemen uygulanmasına karar verilen geniş af düzenlemesi, kuşkusuz Gebzespor’u da yakından ilgilendiriyor.

Uzun yıllardır SGK borcu sebebiyle zor günler geçiren Gebzespor’a büyük bir fırsat doğdu. SGK borçlularına af haberinin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından gözler kuşkusuz Gebzespor’a çevrildi. Kulübün sağlıklı geleceğine engel olan SGK borçlarını bitirmeye yönelik hamleler yapan ve bu yüzden futbolculara ödediği yüzde 30’luk dilimi bir süreliğine askıya alan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, SGK borçlarının Gebzespor’un en önemli sorunu olduğunu her platformda dile getirmişti. GEBZESPOR İÇİN BİR FIRSAT Darbe girişiminden bir hafta önce hazırlanan ve acil evreye konularak hemen uygulanmasına karar verilen geniş af düzenlemesinin içerisinde, sade vatandaştan spor kulüplerine, KOBİ'lerden büyük holdinglere kadar toplumun hemen her kesimine müjde niteliğinde maddeler yer alıyor.Paketin, 30 Haziran tarihine kadar olan ödenmemiş borçları kapsayacak şekilde hazırlandığı, ancak darbe girişimi dikkate alınarak, bu tarihin 15 Temmuz'a çekilmesinin düşünüldüğü de öğrenildi. Bu gelişme sonrasında Gebzespor’un SGK borçları ile ilgili nasıl bir adım atacağı merak konusu.
Darbe girişiminden bir hafta önce hazırlanan ve acil devreye konularak hemen uygulanmasına karar verilen geniş af düzenlemesi, kuşkusuz Gebzespor’u da yakından ilgilendiriyor.

Uzun yıllardır SGK borcu sebebiyle zor günler geçiren Gebzespor’a büyük bir fırsat doğdu. SGK borçlularına af haberinin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından gözler kuşkusuz Gebzespor’a çevrildi. Kulübün sağlıklı geleceğine engel olan SGK borçlarını bitirmeye yönelik hamleler yapan ve bu yüzden futbolculara ödediği yüzde 30’luk dilimi bir süreliğine askıya alan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, SGK borçlarının Gebzespor’un en önemli sorunu olduğunu her platformda dile getirmişti.

GEBZESPOR İÇİN BİR FIRSAT

Darbe girişiminden bir hafta önce hazırlanan ve acil evreye konularak hemen uygulanmasına karar verilen geniş af düzenlemesinin içerisinde, sade vatandaştan spor kulüplerine, KOBİ'lerden büyük holdinglere kadar toplumun hemen her kesimine müjde niteliğinde maddeler yer alıyor.Paketin, 30 Haziran tarihine kadar olan ödenmemiş borçları kapsayacak şekilde hazırlandığı, ancak darbe girişimi dikkate alınarak, bu tarihin 15 Temmuz'a çekilmesinin düşünüldüğü de öğrenildi. Bu gelişme sonrasında Gebzespor’un SGK borçları ile ilgili nasıl bir adım atacağı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.