Gebzespor camiası yasta!

Spor 07.07.2019 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor camiası yasta!

Gebzespor'un en uzun süre başkanlık ve çeşitli organlarında görev yapan, camianın önde gelen isimlerinden olan, Gebze’de Yeni Çarşıda uzun yıllar diş hekimliği yapan eski başkanlarından Şendoğan Tezyüksel (73) vefat etti.

Gebzespor'un en uzun süre başkanlık ve çeşitli organlarında görev yapan, camianın önde gelen isimlerinden olan, Gebze’de Yeni Çarşıda uzun yıllar diş hekimliği yapan  eski başkanlarından Şendoğan Tezyüksel (73) vefat etti. Uzun süredir yakalandığı hastalıkla boğuşan Tezyüksel, bu sabaha İzmir’de kaldığı evinde fenalaşarak hayata gözlerini yumdu. ‘Gebzespor’u  Gebze’li gençler spor yapma imkanı bulabilsin’ diye birkaç arkadaşı ile birlikte kurduğunu her fırsatta söyleyen Tezyüksel, Gebzespor’un menekşe  logosunu bizzat çizerek camiaya kazandıran isim olarak da biliniyor. 1989-1994 yılları arasında SHP Gebze Belediye Meclis üyeliği’de yapan Tezyüksel, 1995 yılında Gebze Atatürkçü Düşünce Derneğini kurup 13 yıl süre ile Başkanlığını yapmıştı. Şendoğan Tezyüksel’in naaşı uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı’na getirilecek ve yarın öğlen veya ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile birlikte aile kabristanına defnedileceği öğrenildi. Hedef Gazetesi olarak merhum Tezyüksel’e Allah’tan rahmet, Tezyüksel ailesine ve Gebzespor camiasına başsağlığı diliyoruz.
Gebzespor'un en uzun süre başkanlık ve çeşitli organlarında görev yapan, camianın önde gelen isimlerinden olan, Gebze’de Yeni Çarşıda uzun yıllar diş hekimliği yapan eski başkanlarından Şendoğan Tezyüksel (73) vefat etti.

Gebzespor'un en uzun süre başkanlık ve çeşitli organlarında görev yapan, camianın önde gelen isimlerinden olan, Gebze’de Yeni Çarşıda uzun yıllar diş hekimliği yapan  eski başkanlarından Şendoğan Tezyüksel (73) vefat etti.

Uzun süredir yakalandığı hastalıkla boğuşan Tezyüksel, bu sabaha İzmir’de kaldığı evinde fenalaşarak hayata gözlerini yumdu. ‘Gebzespor’u  Gebze’li gençler spor yapma imkanı bulabilsin’ diye birkaç arkadaşı ile birlikte kurduğunu her fırsatta söyleyen Tezyüksel, Gebzespor’un menekşe  logosunu bizzat çizerek camiaya kazandıran isim olarak da biliniyor. 1989-1994 yılları arasında SHP Gebze Belediye Meclis üyeliği’de yapan Tezyüksel, 1995 yılında Gebze Atatürkçü Düşünce Derneğini kurup 13 yıl süre ile Başkanlığını yapmıştı.

Şendoğan Tezyüksel’in naaşı uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı’na getirilecek ve yarın öğlen veya ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile birlikte aile kabristanına defnedileceği öğrenildi. Hedef Gazetesi olarak merhum Tezyüksel’e Allah’tan rahmet, Tezyüksel ailesine ve Gebzespor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.