Gebzespor'da Ahmet için büyük özveri

Spor 06.01.2016 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'da Ahmet için büyük özveri

Sezon başında yaşadığı talihsiz çapraz bağ sakatlığı sebebiyle ligin ilk yarısını kapatan Ahmet Şen, ligin ikinci yarısına bomba gibi girecek.

Büyük umutlarla Gebzespor’a transfer olan, yaşadağı şanssız sakatlık yüzünden takımdan uzun bir süredir uzak kalan Ahmet, Antalya kampında özel program dahilinde çalışıyor. Genç oyuncu bugün Gloria Otel’de bulunan özel bir program dahilinde güçlendirmeye yönelik bir çalışma yaptı. Ahmet’e Gloria Otel’de toplamda 3 seansta güçlendirmeye yönelik bir çalışma uygulanacak. Türkiye’nin önde gelen fizyoterapistlerinin nezaretinde program uygulanacak olan Ahmet Şen’in her geçen gün daha iyiyye gittiği ve Kocaelispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. ÇAKIR İMKANLARI SEFERBER ETTİ Ahmet Şen’le Antalya kampında yakından ilgilenen ve genç oyuncuya uygulanan seansta da yanında olan kulüp yöneticisi Sezai İri, Başkan İlker Çakır’ın tüm imkanları seferber ettiği ve Ahmet Şen’i Kocaelispor maçında hazır hale gelmesi için gereken her şeyi yaptığını söyledi. Ahmet'in ikinci yarıda yeni transfer olacağını söyleyen Başkan Çakır, futbolcusuna güvendiğini her fırsatta dile getiriyor.  
Sezon başında yaşadığı talihsiz çapraz bağ sakatlığı sebebiyle ligin ilk yarısını kapatan Ahmet Şen, ligin ikinci yarısına bomba gibi girecek.

Büyük umutlarla Gebzespor’a transfer olan, yaşadağı şanssız sakatlık yüzünden takımdan uzun bir süredir uzak kalan Ahmet, Antalya kampında özel program dahilinde çalışıyor. Genç oyuncu bugün Gloria Otel’de bulunan özel bir program dahilinde güçlendirmeye yönelik bir çalışma yaptı. Ahmet’e Gloria Otel’de toplamda 3 seansta güçlendirmeye yönelik bir çalışma uygulanacak. Türkiye’nin önde gelen fizyoterapistlerinin nezaretinde program uygulanacak olan Ahmet Şen’in her geçen gün daha iyiyye gittiği ve Kocaelispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

ÇAKIR İMKANLARI SEFERBER ETTİ

Ahmet Şen’le Antalya kampında yakından ilgilenen ve genç oyuncuya uygulanan seansta da yanında olan kulüp yöneticisi Sezai İri, Başkan İlker Çakır’ın tüm imkanları seferber ettiği ve Ahmet Şen’i Kocaelispor maçında hazır hale gelmesi için gereken her şeyi yaptığını söyledi. Ahmet'in ikinci yarıda yeni transfer olacağını söyleyen Başkan Çakır, futbolcusuna güvendiğini her fırsatta dile getiriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.