Gebzespor’da Cengiz Hoca rüzgarı

Spor 27.11.2015 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor’da Cengiz Hoca rüzgarı

Gebzespor’da Cengiz Hoca rüzgarı

Pazar günü sahasında Hereke Yıldızspor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın son taktiksel çalışmasını bugün gerçekleştirdi. Bugün saat 13:30’da Gebze Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Devreyi kapatan Ahmet Şen ile sakatlığı süren Nizamettin Yaşar antrenmana katılmadı. Kasığında kısmi tırtık tespit edilen Nizamettin salonda çalışırken,Hereke Yıldız maçında oynayıp oynayacağı henüz netlik kazanmadı. Kendisini iyi htiğini söyleyen Nizamettin hakında son karar, Gebzespor teknik heyet ve sağlık ekibinin görüşmesinin ardından yarın verilecek. CENGİZ HOCA’DAN UYGULAMALI ÇALIŞMA Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yapılan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada yapılan çift kale maçla son buldu. Bu çalışmada futbolcularına duran top organizasyonu çalıştıran Teknik Direktör Cengiz Demir, futbolcularından yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi. Zaman zaman sesini yükselten deneyimli teknik adam, oyunu sık sık durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.
Gebzespor’da Cengiz Hoca rüzgarı

Pazar günü sahasında Hereke Yıldızspor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın son taktiksel çalışmasını bugün gerçekleştirdi. Bugün saat 13:30’da Gebze Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Devreyi kapatan Ahmet Şen ile sakatlığı süren Nizamettin Yaşar antrenmana katılmadı. Kasığında kısmi tırtık tespit edilen Nizamettin salonda çalışırken,Hereke Yıldız maçında oynayıp oynayacağı henüz netlik kazanmadı. Kendisini iyi htiğini söyleyen Nizamettin hakında son karar, Gebzespor teknik heyet ve sağlık ekibinin görüşmesinin ardından yarın verilecek.

CENGİZ HOCA’DAN UYGULAMALI ÇALIŞMA

Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yapılan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada yapılan çift kale maçla son buldu. Bu çalışmada futbolcularına duran top organizasyonu çalıştıran Teknik Direktör Cengiz Demir, futbolcularından yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi. Zaman zaman sesini yükselten deneyimli teknik adam, oyunu sık sık durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.