Gebzespor’da görevler belli oldu

Spor 08.07.2018 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’da görevler belli oldu

BAŞKAN SIR VE YOL ARKADAŞLARI GÖREV DAĞILIMLARINI BELİRLEDİ

Gebzespor yönetim kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdiği toplantı sonucunda yönetim içindeki görev dağılımlarını belirledi. Abbas Sır başkanlığındaki Gebzespor’un görev dağılımları şu şekilde oluştu: Başkan-Abbas Sır Başkan Vekili ve Taraftar Sorumlusu-Recep Avcı Mali İşler Sorumlusu-Köksal Aydın Genel Sekreter-Cem Demir Basın Sözcüsü-Gökçer Kuşdil Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu-Semih Yılmaz Futbol Şube Sorumlusu-Mustafa Turhan TFF-ASKF ve Alt Yapı Sorumluları Şener Çelikkaleli ve Sezai İri
BAŞKAN SIR VE YOL ARKADAŞLARI GÖREV DAĞILIMLARINI BELİRLEDİ

Gebzespor yönetim kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdiği toplantı sonucunda yönetim içindeki görev dağılımlarını belirledi. Abbas Sır başkanlığındaki Gebzespor’un görev dağılımları şu şekilde oluştu:

Başkan-Abbas Sır

Başkan Vekili ve Taraftar Sorumlusu-Recep Avcı

Mali İşler Sorumlusu-Köksal Aydın

Genel Sekreter-Cem Demir

Basın Sözcüsü-Gökçer Kuşdil

Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu-Semih Yılmaz

Futbol Şube Sorumlusu-Mustafa Turhan

TFF-ASKF ve Alt Yapı Sorumluları Şener Çelikkaleli ve Sezai İri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.