Gebzespor’da kapılar kapanıyor

Spor 18.11.2016 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor’da kapılar kapanıyor

Gebzespor’da kapılar kapanıyor

Pazar günü deplasmanda Çayırovaspor’la karşılaşacak olan Gebzespor, Çorluspor maçı öncesinde olduğu gibi Çayırovaspor maçı öncesinde de 2 gün önceden kampa girecek. Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Mor Menekşeler, Gebze Holiday Inn Otel’de maç saatini bekleyecek. KAMP HOLİDAY INN OTEL'DE Çayırovaspor ile oynayacağı derbi maça yoğunlaşan Gebzespor’da kapılar bugün kapanıyor. Mor-Beyazlılar geçen hafta olduğu gibi bu hafta da iki gün önceden kampa girecek. Çorlu maçı için Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde kamp yapan Menekşe, Çayırovaspor maçını ise Holiday Inn Otel’de bekleyecek.  MENEKŞE TAKTİK ÇALIŞTI Mor beyazlı temsilcimiz kent derbisi öncesinde dün taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Taktiksel çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Erol Çağlın, futbolcularına daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Hücum varyasyonları üzerinde duran Çağlın, iki haftadır gol atamayan takımının hücumda daha etkili olması adına özel çalışmalar yaptırdı.
Gebzespor’da kapılar kapanıyor

Pazar günü deplasmanda Çayırovaspor’la karşılaşacak olan Gebzespor, Çorluspor maçı öncesinde olduğu gibi Çayırovaspor maçı öncesinde de 2 gün önceden kampa girecek. Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Mor Menekşeler, Gebze Holiday Inn Otel’de maç saatini bekleyecek.

KAMP HOLİDAY INN OTEL'DE

Çayırovaspor ile oynayacağı derbi maça yoğunlaşan Gebzespor’da kapılar bugün kapanıyor. Mor-Beyazlılar geçen hafta olduğu gibi bu hafta da iki gün önceden kampa girecek. Çorlu maçı için Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde kamp yapan Menekşe, Çayırovaspor maçını ise Holiday Inn Otel’de bekleyecek. 

MENEKŞE TAKTİK ÇALIŞTI

Mor beyazlı temsilcimiz kent derbisi öncesinde dün taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Taktiksel çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Erol Çağlın, futbolcularına daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Hücum varyasyonları üzerinde duran Çağlın, iki haftadır gol atamayan takımının hücumda daha etkili olması adına özel çalışmalar yaptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.