19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZESPOR’DA KÖKLÜ DEĞİŞİM

Spor 20.12.2016 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZESPOR’DA KÖKLÜ DEĞİŞİM

  Gebzespor köklü bir değişime gidiyor. A takım teknik direktörlük görevine Ergun Ortakçı’yı getiren Gebzespor, alt yapıda da kabuk değiştiriyor. Uzun yıllardır alt yapı sorumluluğu görevini yürüten ve son olarak 6 haftalık A takım teknik direktörlüğü serüveni yaşayan Erol Çağlın’ın alt yapıdaki görevine de son verildi. Gebzespor Başkanı İlker Çakır yaptığı açıklamada, hem alt yapı hem de A takımda kan değişikliğine gitme vaktinin geldiği için böyle bir karar aldıklarını söyledi. ÇAKIR : BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK Gebzespor’u şampiyon yapmak için tüm detayları düşündüklerini vurgulayan Başkan Çakır, ‘’Bu takım öyle ya da böyle şampiyon olacak. Yeni hocamız Ergun Ortakçı bu liglerin üst düzey hocalarının başında geliyor. Bizi başarıya taşıyacağına inanıyorum. Her şey Gebzespor için’’ diyerek özgüven dolu açıklamalar yaptı.

 

Gebzespor köklü bir değişime gidiyor. A takım teknik direktörlük görevine Ergun Ortakçı’yı getiren Gebzespor, alt yapıda da kabuk değiştiriyor. Uzun yıllardır alt yapı sorumluluğu görevini yürüten ve son olarak 6 haftalık A takım teknik direktörlüğü serüveni yaşayan Erol Çağlın’ın alt yapıdaki görevine de son verildi. Gebzespor Başkanı İlker Çakır yaptığı açıklamada, hem alt yapı hem de A takımda kan değişikliğine gitme vaktinin geldiği için böyle bir karar aldıklarını söyledi.

ÇAKIR : BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

Gebzespor’u şampiyon yapmak için tüm detayları düşündüklerini vurgulayan Başkan Çakır, ‘’Bu takım öyle ya da böyle şampiyon olacak. Yeni hocamız Ergun Ortakçı bu liglerin üst düzey hocalarının başında geliyor. Bizi başarıya taşıyacağına inanıyorum. Her şey Gebzespor için’’ diyerek özgüven dolu açıklamalar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.