19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor'da Kongre Kararı

Spor 26.04.2018 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor'da Kongre Kararı

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğunu ilan ederek profesyonel lige yükselen mor beyazlı temsilcimizde kulüp başkanı Yusuf Öztürk kongre kararı aldı.

 GEBZE SPOR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ                                        Kongre İlanı              Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 13.05.2017 tarihinde Pazar günü saat:10:00’da Gebze Spor Kulübü Tesislerinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 20.05.2017 tarihinde aynı yer ve saatte aşağıda yazılı gündemle yapılacaktır.   GÜNDEM         1 Açılış         2 Divan Başkanı ve Katip üyelerinin seçimi   3 Saygı duruşu ve istiklal marşı   4 Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası   5 Denetleme Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası   6 Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi   7 Dilek ve temenniler   8 Kapanış                       YUSUF İZZETTİN ÖZTÜRK   Yönetim Kurulu Başkanı
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğunu ilan ederek profesyonel lige yükselen mor beyazlı temsilcimizde kulüp başkanı Yusuf Öztürk kongre kararı aldı.

 GEBZE SPOR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

 

                                     Kongre İlanı

 

           Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 13.05.2017 tarihinde Pazar günü saat:10:00’da Gebze Spor Kulübü Tesislerinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 20.05.2017 tarihinde aynı yer ve saatte aşağıda yazılı gündemle yapılacaktır.

 

GÜNDEM

 

 

 

 

1

Açılış

 

 

 

 

2

Divan Başkanı ve Katip üyelerinin seçimi

 

3

Saygı duruşu ve istiklal marşı

 

4

Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası

 

5

Denetleme Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası

 

6

Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi

 

7

Dilek ve temenniler

 

8

Kapanış

 

 

 

 

             

YUSUF İZZETTİN ÖZTÜRK

  Yönetim Kurulu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.