19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’da Serkan şoku!

Spor 25.01.2016 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor’da Serkan şoku!

BÜYÜK UMUTLARLA ALINAN SERKAN, FORMAYI GİYEMEDEN TAKIMDAN AYRILDI

Gebzespor’un devre arasında Silivri’den transfer ettiği Serkan Esen, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yönetimden affını istedi. Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, “Sağlık problemleri nükseden Serkan Esen’in takımdan ayrılmasına müsaade ettik” ifadesiyle bu gelişmeyi paylaştı. ANTALYA KAMPINI TAMAMLAYAMAMIŞTI Kampta ikili mücadele sonucu kafasına darbe alarak travma geçiren Serkan Esen kampın bitimine 3 gün kala uçakla Gebze’ye gönderilmiş ve özel bir hastanede oyuncunun beyin MR’ı çekilmişti. Yönetim Kurulu adına yazılı bir basın açıklaması yapan Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, sağlık problemleri nükseden futbolcunun takımdan ayrılmasına müsaade ettiklerini bildirdi. YÖNETİMDEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ Yapılan açıklama aynen şöyle; “04/01/2016 tarihinde karşılıklı görüşülerek Gebzespor’da futbol eğitimini almış ve üst liglerde forma giymiş Serkan Esen isimli futbolcumuz ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşme mutabakatına varıldı. Bu görüşmeden sonra oyuncumuz 05/01/2016 tarihinde takımla beraber kampa katıldı. Kampta ikili mücadele sonucu kafasına darbe alarak travma geçiren Serkan Esen’i kampın bitimine 3 gün kala Gebze’ye gönderdik ve beyin MR’ı çektirdik. Futbolcu dün akşam(önceki akşam) saat 21.30’da sağlık problemleri olduğunu, psikolojik tedavi gördüğünü ve bu durumda tedavisini devam ettireceği için herhangi bir kulüpte bu sezon için futbol oynamayacağını tarafımıza bildirdi. Gebzespor yönetimi olarak, sağlık problemleri nükseden Serkan Esen’in takımdan ayrılmasına müsaade ettik.Kamuoyuna duyurulur…”
BÜYÜK UMUTLARLA ALINAN SERKAN, FORMAYI GİYEMEDEN TAKIMDAN AYRILDI

Gebzespor’un devre arasında Silivri’den transfer ettiği Serkan Esen, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yönetimden affını istedi. Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, “Sağlık problemleri nükseden Serkan Esen’in takımdan ayrılmasına müsaade ettik” ifadesiyle bu gelişmeyi paylaştı.

ANTALYA KAMPINI TAMAMLAYAMAMIŞTI

Kampta ikili mücadele sonucu kafasına darbe alarak travma geçiren Serkan Esen kampın bitimine 3 gün kala uçakla Gebze’ye gönderilmiş ve özel bir hastanede oyuncunun beyin MR’ı çekilmişti. Yönetim Kurulu adına yazılı bir basın açıklaması yapan Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, sağlık problemleri nükseden futbolcunun takımdan ayrılmasına müsaade ettiklerini bildirdi.

YÖNETİMDEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan açıklama aynen şöyle; “04/01/2016 tarihinde karşılıklı görüşülerek Gebzespor’da futbol eğitimini almış ve üst liglerde forma giymiş Serkan Esen isimli futbolcumuz ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşme mutabakatına varıldı. Bu görüşmeden sonra oyuncumuz 05/01/2016 tarihinde takımla beraber kampa katıldı. Kampta ikili mücadele sonucu kafasına darbe alarak travma geçiren Serkan Esen’i kampın bitimine 3 gün kala Gebze’ye gönderdik ve beyin MR’ı çektirdik. Futbolcu dün akşam(önceki akşam) saat 21.30’da sağlık problemleri olduğunu, psikolojik tedavi gördüğünü ve bu durumda tedavisini devam ettireceği için herhangi bir kulüpte bu sezon için futbol oynamayacağını tarafımıza bildirdi. Gebzespor yönetimi olarak, sağlık problemleri nükseden Serkan Esen’in takımdan ayrılmasına müsaade ettik.Kamuoyuna duyurulur…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.