Gebzespor’dan 2 yeni imza!

Spor 04.10.2020 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor’dan 2 yeni imza!

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Gebzespor, transferlerini sürdürüyor. İç ve dış transferde hareketli günler geçirerek yeni sezonun kadrosunu kuran Menekşe, İlimtepe Kullarspor’dan Gökalp Çakan ve altyapıdan 2003 doğumlu Görkem Akıllı ile sözleşme imzaladı. GÖKALP ÇAKAN KİMDİR? Futbol yaşantısına Kocaeli Güneşsspor’da merhaba diyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökalp Çakan, ardından Bursaspor ve Belediye Derincespor altyapılarında forma giydi. Eski adıyla Demirspor olarak bilinen Derince ekibinde ilk BAL tecrübesini 2015 yılında yaşayan Gökalp, sonrasında geçen sezonun ilk yarısında Karadeniz Ereğli Belediyespor, ikinci yarısında ise İlimtepe Kullarspor formalarını terletti. Geçen sezon 12 maça çıkan Gökalp Çakan’ın BAL’da toplam 83 maçı bulunuyor. Gökalp Çakan Görkem Akıllı  

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Gebzespor, transferlerini sürdürüyor. İç ve dış transferde hareketli günler geçirerek yeni sezonun kadrosunu kuran Menekşe, İlimtepe Kullarspor’dan Gökalp Çakan ve altyapıdan 2003 doğumlu Görkem Akıllı ile sözleşme imzaladı.

GÖKALP ÇAKAN KİMDİR?

Futbol yaşantısına Kocaeli Güneşsspor’da merhaba diyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökalp Çakan, ardından Bursaspor ve Belediye Derincespor altyapılarında forma giydi. Eski adıyla Demirspor olarak bilinen Derince ekibinde ilk BAL tecrübesini 2015 yılında yaşayan Gökalp, sonrasında geçen sezonun ilk yarısında Karadeniz Ereğli Belediyespor, ikinci yarısında ise İlimtepe Kullarspor formalarını terletti. Geçen sezon 12 maça çıkan Gökalp Çakan’ın BAL’da toplam 83 maçı bulunuyor.

Gökalp Çakan

Görkem Akıllı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.