Gebzespor’dan Ceyhan’a ziyaret

Spor 02.03.2017 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’dan Ceyhan’a ziyaret

AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞEMSETTİN CEYHAN, GEBZESPOR’UN ŞAMPİYONLUK MAÇINA GELECEK

Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Çorluspor 1947 maçı öncesi Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ceyhan’a adının yazılı olduğu Gebzespor forması hediye eden Başkan Çakır, Gebzespor’a olan desteklerinden dolayı Ceynan’a teşekkür etti. Gebzespor, Çorluspor 1947 maçı öncesi Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a sürpriz  bir ziyaret gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanlığı’nda yapılan ziyarette Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Ak Parti’nin Kocaeli’ndeki 1 numaralı ismi olan Ceyhan’a adının yazılı olduğu Gebzespor forması hediye etti. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt’a da, Kurt’un memleketi Rize’nin plaka kodu olan 53 numaralı forma yaptıran Başkan Çakır, Gebzespor’a olan desteklerinden dolayı Ceyhan ve Kurt’a teşekkür etti. CEYHAN ŞAMPİYONLUK MAÇINA GELECEK Gebzespor Başkanvekili Salih Çakıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım ve Tesisler Sorumlusu Ümit Aydın’ın da hazır bulunduğu görüşmede Ceyhan’ın, Gebzespor’un şampiyon olacağına inandığını ifade ettiği belirtildi. Bu çerçevede Gebzespor’a Çorlu maçında başarılar dileyen Ceyhan, Gebzespor’un şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyeceği maçına da geleceğini söyledi.
AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞEMSETTİN CEYHAN, GEBZESPOR’UN ŞAMPİYONLUK MAÇINA GELECEK

Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Çorluspor 1947 maçı öncesi Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ceyhan’a adının yazılı olduğu Gebzespor forması hediye eden Başkan Çakır, Gebzespor’a olan desteklerinden dolayı Ceynan’a teşekkür etti.

Gebzespor, Çorluspor 1947 maçı öncesi Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a sürpriz  bir ziyaret gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanlığı’nda yapılan ziyarette Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Ak Parti’nin Kocaeli’ndeki 1 numaralı ismi olan Ceyhan’a adının yazılı olduğu Gebzespor forması hediye etti. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt’a da, Kurt’un memleketi Rize’nin plaka kodu olan 53 numaralı forma yaptıran Başkan Çakır, Gebzespor’a olan desteklerinden dolayı Ceyhan ve Kurt’a teşekkür etti.

CEYHAN ŞAMPİYONLUK MAÇINA GELECEK

Gebzespor Başkanvekili Salih Çakıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım ve Tesisler Sorumlusu Ümit Aydın’ın da hazır bulunduğu görüşmede Ceyhan’ın, Gebzespor’un şampiyon olacağına inandığını ifade ettiği belirtildi. Bu çerçevede Gebzespor’a Çorlu maçında başarılar dileyen Ceyhan, Gebzespor’un şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyeceği maçına da geleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.