19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’dan Darıca G.B’ye örnek ziyaret

Spor 30.11.2018 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’dan Darıca G.B’ye örnek ziyaret

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri ile Eskiçarşı Taraftar Grubu’nun önde gelen isimleri bugün 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ni antrenmanda ziyaret etti. İki ebedi dost kulübün bir araya gelerek kenetlenme mesajı vermesi sonrasında güzel görüntüler ortaya çıkarken, Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, Gebzespor heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. DEMİRTAŞ’TAN SICAK KARŞILAMA Gebzespor Başkanı Abbas Sır beraberindeki heyete son derece sıcak bir karşılama yapan Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, ‘’Kulüplerimizin geçtiği zor dönemlerde bir ve beraber olmak çok önemli ve kıymetli. Bu anlamda yanımızda olan Gebzespor’a teşekkür ediyorum. Umuyorum ki hem Darıca’mız hem de Gebze’miz hak ettiği noktaya gelecek’’dedi. DERELİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, ‘’Gebzespor gibi önemli bir kulübün değerli başkanı Abbas Bey’in takımımıza yaptığı ziyaret bizleri son derece mutlu etti. Abbas Bey’in şahsında, bize destek olan yönetim kurulu üyelerine ve Eskiçarşı taraftar grubuna teşekkür ediyorum.’’dedi.

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri ile Eskiçarşı Taraftar Grubu’nun önde gelen isimleri bugün 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ni antrenmanda ziyaret etti. İki ebedi dost kulübün bir araya gelerek kenetlenme mesajı vermesi sonrasında güzel görüntüler ortaya çıkarken, Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, Gebzespor heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

DEMİRTAŞ’TAN SICAK KARŞILAMA

Gebzespor Başkanı Abbas Sır beraberindeki heyete son derece sıcak bir karşılama yapan Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, ‘’Kulüplerimizin geçtiği zor dönemlerde bir ve beraber olmak çok önemli ve kıymetli. Bu anlamda yanımızda olan Gebzespor’a teşekkür ediyorum. Umuyorum ki hem Darıca’mız hem de Gebze’miz hak ettiği noktaya gelecek’’dedi.

DERELİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, ‘’Gebzespor gibi önemli bir kulübün değerli başkanı Abbas Bey’in takımımıza yaptığı ziyaret bizleri son derece mutlu etti. Abbas Bey’in şahsında, bize destek olan yönetim kurulu üyelerine ve Eskiçarşı taraftar grubuna teşekkür ediyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.