Gebzespor'dan iyi prova 3-0

Spor 05.09.2016 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'dan iyi prova 3-0

Gebzespor, Amatör Süper Lig ekibi Denizli Köyü ile oynadığı hazırlık maçını farklı kazandı. Lig için ölçü olmayacak maçta alınan 3-0’lık skor Menekşe’ye moral oldu. Goller Babacar, Ahmet Şen ve Gökhan Sipki’den geldi.

Gebzespor kendi sahasında görücüye çıktığı hazırlık maçında Denizli Köyü’nü 3-0 mağlup etti. 5 hazırlık maçını da Kızılcahamam kampında gerçekleştiren mor-beyazlı ekip, Denizli Köyü maçında ilk kez taraftarının huzuruna çıktı. Bu sebeple Alaettin Kurt Stadı’na koşan taraftarlar, ilk kez maç ortamında Gebzespor’u izleme fırsatı buldu. Menekşe sahaya ideal kadrosuyla çıkarken, maç öncesi Denizli Köyüspor kaptanı Abdullah Dinç’in Gebzespor takım kaptanı Murat Yılmaz’a çiçek takdim etmesi güzel bir görüntü oluşturdu. SAYISIZ FIRSAT KAÇTI Dostane bir şekilde oynanan karşılaşmada sürekli ayağa pas yapan Menekşe, lig için ölçü olmayacağını bildiği maçı bir nevi moral açısından kazandı. Nitekim Babacar’ın 43’de bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Gebzespor ikinci yarıda Ahmet Şen ve Gökhan Sipki ile farkı açtı. Birçok net gol pozisyonunu da değerlendiremeyen Gebzespor 6.hazırlık maçını 3-0 kazanmasını bildi.
Gebzespor, Amatör Süper Lig ekibi Denizli Köyü ile oynadığı hazırlık maçını farklı kazandı. Lig için ölçü olmayacak maçta alınan 3-0’lık skor Menekşe’ye moral oldu. Goller Babacar, Ahmet Şen ve Gökhan Sipki’den geldi.

Gebzespor kendi sahasında görücüye çıktığı hazırlık maçında Denizli Köyü’nü 3-0 mağlup etti. 5 hazırlık maçını da Kızılcahamam kampında gerçekleştiren mor-beyazlı ekip, Denizli Köyü maçında ilk kez taraftarının huzuruna çıktı. Bu sebeple Alaettin Kurt Stadı’na koşan taraftarlar, ilk kez maç ortamında Gebzespor’u izleme fırsatı buldu. Menekşe sahaya ideal kadrosuyla çıkarken, maç öncesi Denizli Köyüspor kaptanı Abdullah Dinç’in Gebzespor takım kaptanı Murat Yılmaz’a çiçek takdim etmesi güzel bir görüntü oluşturdu.

SAYISIZ FIRSAT KAÇTI

Dostane bir şekilde oynanan karşılaşmada sürekli ayağa pas yapan Menekşe, lig için ölçü olmayacağını bildiği maçı bir nevi moral açısından kazandı. Nitekim Babacar’ın 43’de bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Gebzespor ikinci yarıda Ahmet Şen ve Gökhan Sipki ile farkı açtı. Birçok net gol pozisyonunu da değerlendiremeyen Gebzespor 6.hazırlık maçını 3-0 kazanmasını bildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.