19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor'dan radikal kararlar

Spor 12.02.2020 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor'dan radikal kararlar

Gebzespor yönetimi, son yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararları yazılı bir mesajla kamuoyuna duyurdu.

Gebzespor Yönetimi dün gerçekleştirdiği toplantıda radikal kararlar aldı. Gebzespor Başkanı Recep Avcı Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda birçok önemli konuyu görüşen ekip radikal kararlar alarak, toplantıda alınan kararları Gebzespor Camiasına  yazılı bir mesajla duyurdu.  İşte Gebzespor'un aldığı kararlar; Yönetim kurulumuzun 11.02.2020 tarihindeki yapmış olduğu toplantı sonucunda almış olduğu kararlardır. 1-Kulübümüz bünyesinde faal olan resmi sosyal medya hesaplarımız haricinde herhangi bir sosyal medya hesaplarımız yoktur. Bu hesaplarımız dışında kulübümüzün adını kullanarak yapılan paylaşımlarla alakalı Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmasına karar verilmiştir. Ayrıca, Gebzespor Taraftarlar Derneği olarak taraftarlarımızın için bilgi ve paylaşım amaçlı kullanacağı tek bir resmi sosyal medya hesabı açılmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda, aşağıda isimleri yazılı olan sosyal medya hesaplarımız kulübümüze ait resmi hesaplardır. Facebook Hesabı – www.facebook.com/gebzesporrkulubu Instagram Hesabı – www.instagram.com/gebzesporkulubu Twitter Hesabı -       www.twitter.com/gebzesporkulubu 2- Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Çayırovaspor maçı ile birlikte iç sahada oynanacak olan tüm maçlarımız da protokol tribünümüz de olası kargaşalar yaşanmaması adına yeni bir karar alınarak protokol tribün girişinin 100 tl olarak satışa sunulmasına karar verilmiştir. Bununla beraber hatır dostluklarının veyahut herhangi bir yakınlık derecesinde dahi hiç kimsenin belirlemiş olduğumuz bu ücret dışında veya ücretsiz olarak protokol tribüne girmemesinde kararımız kesin ve nettir. Söz konusu protokol tribünü kararımız kadın taraftarlarımız için geçerli değildir. Kadın taraftarlarımız Gebzespor tribünlerinde ücretsiz olarak takımlarını takip edebilirler. Alınmış olan bu kararlar kamuoyuna duyurulur…
Gebzespor yönetimi, son yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararları yazılı bir mesajla kamuoyuna duyurdu.

Gebzespor Yönetimi dün gerçekleştirdiği toplantıda radikal kararlar aldı. Gebzespor Başkanı Recep Avcı Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda birçok önemli konuyu görüşen ekip radikal kararlar alarak, toplantıda alınan kararları Gebzespor Camiasına  yazılı bir mesajla duyurdu. 

İşte Gebzespor'un aldığı kararlar;

Yönetim kurulumuzun 11.02.2020 tarihindeki yapmış olduğu toplantı sonucunda almış olduğu kararlardır.

1-Kulübümüz bünyesinde faal olan resmi sosyal medya hesaplarımız haricinde herhangi bir sosyal medya hesaplarımız yoktur. Bu hesaplarımız dışında kulübümüzün adını kullanarak yapılan paylaşımlarla alakalı Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmasına karar verilmiştir.

Ayrıca, Gebzespor Taraftarlar Derneği olarak taraftarlarımızın için bilgi ve paylaşım amaçlı kullanacağı tek bir resmi sosyal medya hesabı açılmasına karar verilmiştir.

Bu doğrultuda, aşağıda isimleri yazılı olan sosyal medya hesaplarımız kulübümüze ait resmi hesaplardır.

Facebook Hesabı – www.facebook.com/gebzesporrkulubu

Instagram Hesabı – www.instagram.com/gebzesporkulubu

Twitter Hesabı -       www.twitter.com/gebzesporkulubu

2- Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Çayırovaspor maçı ile birlikte iç sahada oynanacak olan tüm maçlarımız da protokol tribünümüz de olası kargaşalar yaşanmaması adına yeni bir karar alınarak protokol tribün girişinin 100 tl olarak satışa sunulmasına karar verilmiştir. Bununla beraber hatır dostluklarının veyahut herhangi bir yakınlık derecesinde dahi hiç kimsenin belirlemiş olduğumuz bu ücret dışında veya ücretsiz olarak protokol tribüne girmemesinde kararımız kesin ve nettir.

Söz konusu protokol tribünü kararımız kadın taraftarlarımız için geçerli değildir. Kadın taraftarlarımız Gebzespor tribünlerinde ücretsiz olarak takımlarını takip edebilirler. Alınmış olan bu kararlar kamuoyuna duyurulur…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.