19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’dan ‘Şeker’ ziyaret

Spor 16.11.2018 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’dan ‘Şeker’ ziyaret

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri, yeni Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker’i makamında ziyaret ettiler.

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri, yeni Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker’i makamında ziyaret ettiler. Darıca’dan Gebze’ye atanan Şeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gebzepor yönetimi adına konuşma yapan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, ‘’7 yıl gibi uzun bir süre Gebze’mizde görev yapan sayın müdürümüzün yeniden Gebze’de görev yapacak olmasından dolayı son derece mutluyuz. Her daim kulübümüzün yanında olarak Gebzespor için hassasiyetini dile getiren Sayın Müdürümüz Murat Şeker’e Gebze’de hayırlı görevler diliyoruz’’dedi. ŞEKER: GEBZE VE GEBZESPOR BENİM İÇİN ÖZEL Başkan Sır’ın konuşmasının ardından teşekkür eden Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, ‘’Gebze gibi önemli bir kentin en önemli markalarından biri hiç kuşku yok ki Gebzespor’dur. Gebze Emniyeti olarak Gebzespor’un yakalayacağı başarılarla birlikte biz de görevimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Gebze ve Gebzespor benim için çok özel. Kentimizin güvenliğini ve mutluluğunu en iyi şekilde yürütme adına buradayız’’dedi. Ziyaret sonrasında Gebzespor yönetimi Şeker’e isminin yazılığı olduğu 82 numaralı Gebzespor forması hediye etti.  
Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri, yeni Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker’i makamında ziyaret ettiler.

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri, yeni Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker’i makamında ziyaret ettiler. Darıca’dan Gebze’ye atanan Şeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gebzepor yönetimi adına konuşma yapan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, ‘’7 yıl gibi uzun bir süre Gebze’mizde görev yapan sayın müdürümüzün yeniden Gebze’de görev yapacak olmasından dolayı son derece mutluyuz. Her daim kulübümüzün yanında olarak Gebzespor için hassasiyetini dile getiren Sayın Müdürümüz Murat Şeker’e Gebze’de hayırlı görevler diliyoruz’’dedi.

ŞEKER: GEBZE VE GEBZESPOR BENİM İÇİN ÖZEL

Başkan Sır’ın konuşmasının ardından teşekkür eden Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, ‘’Gebze gibi önemli bir kentin en önemli markalarından biri hiç kuşku yok ki Gebzespor’dur. Gebze Emniyeti olarak Gebzespor’un yakalayacağı başarılarla birlikte biz de görevimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Gebze ve Gebzespor benim için çok özel. Kentimizin güvenliğini ve mutluluğunu en iyi şekilde yürütme adına buradayız’’dedi. Ziyaret sonrasında Gebzespor yönetimi Şeker’e isminin yazılığı olduğu 82 numaralı Gebzespor forması hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.