Gebzespor’dan Tantuni Keyfi

Spor 29.01.2016 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor’dan Tantuni Keyfi

Gebzespor’dan Tantuni Keyfi

Her hafta bir esnafa konuk olan Gebzespor, Bayrampaşa Tuna maçı öncesi Tantunicide moral buldu. Derya Turan’ın işletmeciliğini yaptığı Tantuni Keyfi’nde ağırlanan mor-beyazlı oyuncular, Mersin iline özgü olan et kavurma yemeğini afiyetle yediler. BOL KAZANÇLAR DİLEDİLER Gebze’nin girişimci hanımları arasına katılan Derya Turan’ın Gaziler Mahallesi Gaziler Caddesi, No:8/A adresinde hizmete açtığı Tantuni Keyfi, Gebzespor kafilesinden tam not aldı. Lezzetiyle damakta tat bırakan Tantuni futbolcular tarafından herkese tavsiye edilirken, yöneticiler Mustafa Turhan, Adem Yıldırım, Ümit Aydın ve Süleyman Kurt’ta futbolcuları Tantunicide yalnız bırakmadı. Ardından toplu fotoğraf çektiren Gebzespor ailesi, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Derya Turan’a teşekkür ederek bol kazançlar diledi.
Gebzespor’dan Tantuni Keyfi

Her hafta bir esnafa konuk olan Gebzespor, Bayrampaşa Tuna maçı öncesi Tantunicide moral buldu. Derya Turan’ın işletmeciliğini yaptığı Tantuni Keyfi’nde ağırlanan mor-beyazlı oyuncular, Mersin iline özgü olan et kavurma yemeğini afiyetle yediler.

BOL KAZANÇLAR DİLEDİLER

Gebze’nin girişimci hanımları arasına katılan Derya Turan’ın Gaziler Mahallesi Gaziler Caddesi, No:8/A adresinde hizmete açtığı Tantuni Keyfi, Gebzespor kafilesinden tam not aldı. Lezzetiyle damakta tat bırakan Tantuni futbolcular tarafından herkese tavsiye edilirken, yöneticiler Mustafa Turhan, Adem Yıldırım, Ümit Aydın ve Süleyman Kurt’ta futbolcuları Tantunicide yalnız bırakmadı. Ardından toplu fotoğraf çektiren Gebzespor ailesi, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Derya Turan’a teşekkür ederek bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.