Gebzespor’dan TÜKOSİAD çıkarması!

Spor 28.12.2018 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’dan TÜKOSİAD çıkarması!

Gebzespor Kulübü Başkanı Abbas Sır, Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (TÜKOSİAD) ziyaret etti. Beraberindeki Gebzespor Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Cem Demir ile derneğin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılan Gebzespor Kulubü  Başkanı Abbas Sır, TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk’e  82 numaralı ve üzerinde ismi yazılı Gebzespor forması hediye ederek kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.  MANEVİ DESTEK VERİN Çalışmalar ve kulübün durumu hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgiler veren Abbas Sır,9 milyon TL’lik borcun 4.5 milyon TL’ye indiğini,  spor toto teşkilatından yıllık 1.8 milyon destek geldiğini söyledi. İyi bir takımlarının olduğunu, 21 oyuncunun Gebze’nin çocuğu olduğunu, altyapıda 121 kişinin bulunduğunu kaydeden Başkan Sır,” Kongremizde desteklerinizi bekliyoruz. Yönetim kurulunda görev alabilirsiniz. Sizden maddi destekten daha çok manevi destek istiyorum. Gebzespor’u evinizde, işyerinizde ve her yerde konuşun. Gebze’nin her alanda istediği yere gelmesinin yolu Gebzespor’dan geçer. Gebzespor’u hep birlikte en iyi noktaya getirmek için geçe gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.     ASLANTÜRK’E ANLAMLI HEDİYE TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, ziyaretlerinden dolayı Başkan Abbas Sır ve Cem Demir'e teşekkür ederek, anlamlı hediyelerinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Gebzespor’u çok yakından takip ettiklerini, başarısından gurur, başarısızlığından üzüntü duyduklarını anlatan TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, Gebze’nin en önemli değeri ve markası olan Gebzespor’un şehrin gelişmesine ve kentlilik bilincinin oluşmasına büyük katkı sunacağını, bu manada üzerlerine düşen maddi ve manevi sorumluluğu bu zamana  kadar olduğu gibi bundan sonrada yerine getireceklerini  sözlerine ekledi. 

Gebzespor Kulübü Başkanı Abbas Sır, Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (TÜKOSİAD) ziyaret etti. Beraberindeki Gebzespor Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Cem Demir ile derneğin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılan Gebzespor Kulubü  Başkanı Abbas Sır, TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk’e  82 numaralı ve üzerinde ismi yazılı Gebzespor forması hediye ederek kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

MANEVİ DESTEK VERİN

Çalışmalar ve kulübün durumu hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgiler veren Abbas Sır,9 milyon TL’lik borcun 4.5 milyon TL’ye indiğini,  spor toto teşkilatından yıllık 1.8 milyon destek geldiğini söyledi. İyi bir takımlarının olduğunu, 21 oyuncunun Gebze’nin çocuğu olduğunu, altyapıda 121 kişinin bulunduğunu kaydeden Başkan Sır,” Kongremizde desteklerinizi bekliyoruz. Yönetim kurulunda görev alabilirsiniz. Sizden maddi destekten daha çok manevi destek istiyorum. Gebzespor’u evinizde, işyerinizde ve her yerde konuşun. Gebze’nin her alanda istediği yere gelmesinin yolu Gebzespor’dan geçer. Gebzespor’u hep birlikte en iyi noktaya getirmek için geçe gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

ASLANTÜRK’E ANLAMLI HEDİYE

TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, ziyaretlerinden dolayı Başkan Abbas Sır ve Cem Demir'e teşekkür ederek, anlamlı hediyelerinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Gebzespor’u çok yakından takip ettiklerini, başarısından gurur, başarısızlığından üzüntü duyduklarını anlatan TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, Gebze’nin en önemli değeri ve markası olan Gebzespor’un şehrin gelişmesine ve kentlilik bilincinin oluşmasına büyük katkı sunacağını, bu manada üzerlerine düşen maddi ve manevi sorumluluğu bu zamana  kadar olduğu gibi bundan sonrada yerine getireceklerini  sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.