Gebzespor'dan YILDIRIM açıklama

Spor 21.03.2016 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'dan YILDIRIM açıklama

‘’Gebzespor camiası size fazla gelir’’

Gebzespor yönetici Adem Yıldırım, Hereke Yıldızspor maçı sonrasında yaşanan olaylardan sonra zehir zemberek açıklamalar yaptı. Hereke Yıldızspor ve Kocaelispor’u hedef alan açıklamalar yapan Yıldırım, ‘’Gebzespor camiası size fazla gelir’’ diyerek göndermelerde bulundu. Adem Yıldırım’ın açıklamaları şu şekilde oluştu: GÖZLEMCİ YAPILAN HAKSIZLIĞA KANAAT GETİRDİ Gebzespor 35.dakikada 10 kişi kalıyor.Ömer Faruk rakip yarı sahada ikili mücadelede direkt müdahale etmemesine rağmen pozisyon gereği faul ve sarı kart doğru,hiç kartı olmadan direk kırmızı kart göstererek Gebzespor 10 kişi kaldı.Devre arasında gözlemciye ''Efendim gördünüz mü yapılanı?'' diye sorduğumda ''Siz merak etmeyin ben gerekeni raporuma yazacağım'' dedi. Hakemin haksız yere bizi 10 kişi eksik bıraktığına kendisi de kanaat gösterdi. HAKEM KENDİSİNİ AFFETTİRMEK İÇİN TOLGA’YI ATTI İkinci 45 dakikada hakem kendisini affettirmek için rakip takımdan 99 numaralı Tolga'ya kırmızı kart gösterdi.İlk yarıda yardımcı bayan hakemin gözü önünde rakip oyuncu yerde topu elle alıyor çarpmadı diyor es geçiyor.Bunların dışında dakika 89 rakip penaltı kazanıyor ve 1-0 Gebzespor mağlup ayrılıyor.Rakip takımdan kırmızı kart gören 99 numaralı oyuncu penaltı olunca orta sahaya kadar gelerek saha içerisine giriyor.Bu arkadaş kırmızı kart gördüyse sahaya nasıl girebiliyor? HODRİ MEYDAN FUTBOCLULARIMIZA KÜFÜR ETTİ Daha sonra bizim futbolcularımıza 'Hodri Meydan' diye adlandırılan topluluk Şampiyon Kocaeli ve bizim takımımıza ve camiamıza ağza alınmayacak küfürler edilmeye başlandı.Hereke'nin yardımcı hocası 41 numaralı oyuncumuz Muhammed Akdeniz'e yumruk attı ve ortaklık savaş alanına döndü. DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN Hodri Meydan taraftarlarından 1 kişi sahaya girerek korner bayrağını yerinden söküp futbolcumuza vuruyor, görüntüler var sosyal medyada. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum.Geçen haftalarda Gebzespor Başkanı sayın İlker Çakır yaptığı açıklamada Kocaelispor'un şampiyonluğunu kutladı.Artık yeter düşün yakamızdan sayın Kocaeli, Kocaelispor camiası ve Hodri Meydan denen topluluk gidin ötede oynayın. Gebzespor camiası size fazla gelir.
‘’Gebzespor camiası size fazla gelir’’

Gebzespor yönetici Adem Yıldırım, Hereke Yıldızspor maçı sonrasında yaşanan olaylardan sonra zehir zemberek açıklamalar yaptı. Hereke Yıldızspor ve Kocaelispor’u hedef alan açıklamalar yapan Yıldırım, ‘’Gebzespor camiası size fazla gelir’’ diyerek göndermelerde bulundu. Adem Yıldırım’ın açıklamaları şu şekilde oluştu:

GÖZLEMCİ YAPILAN HAKSIZLIĞA KANAAT GETİRDİ

Gebzespor 35.dakikada 10 kişi kalıyor.Ömer Faruk rakip yarı sahada ikili mücadelede direkt müdahale etmemesine rağmen pozisyon gereği faul ve sarı kart doğru,hiç kartı olmadan direk kırmızı kart göstererek Gebzespor 10 kişi kaldı.Devre arasında gözlemciye ''Efendim gördünüz mü yapılanı?'' diye sorduğumda ''Siz merak etmeyin ben gerekeni raporuma yazacağım'' dedi. Hakemin haksız yere bizi 10 kişi eksik bıraktığına kendisi de kanaat gösterdi.

HAKEM KENDİSİNİ AFFETTİRMEK İÇİN TOLGA’YI ATTI

İkinci 45 dakikada hakem kendisini affettirmek için rakip takımdan 99 numaralı Tolga'ya kırmızı kart gösterdi.İlk yarıda yardımcı bayan hakemin gözü önünde rakip oyuncu yerde topu elle alıyor çarpmadı diyor es geçiyor.Bunların dışında dakika 89 rakip penaltı kazanıyor ve 1-0 Gebzespor mağlup ayrılıyor.Rakip takımdan kırmızı kart gören 99 numaralı oyuncu penaltı olunca orta sahaya kadar gelerek saha içerisine giriyor.Bu arkadaş kırmızı kart gördüyse sahaya nasıl girebiliyor?

HODRİ MEYDAN FUTBOCLULARIMIZA KÜFÜR ETTİ

Daha sonra bizim futbolcularımıza 'Hodri Meydan' diye adlandırılan topluluk Şampiyon Kocaeli ve bizim takımımıza ve camiamıza ağza alınmayacak küfürler edilmeye başlandı.Hereke'nin yardımcı hocası 41 numaralı oyuncumuz Muhammed Akdeniz'e yumruk attı ve ortaklık savaş alanına döndü.

DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN

Hodri Meydan taraftarlarından 1 kişi sahaya girerek korner bayrağını yerinden söküp futbolcumuza vuruyor, görüntüler var sosyal medyada. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum.Geçen haftalarda Gebzespor Başkanı sayın İlker Çakır yaptığı açıklamada Kocaelispor'un şampiyonluğunu kutladı.Artık yeter düşün yakamızdan sayın Kocaeli, Kocaelispor camiası ve Hodri Meydan denen topluluk gidin ötede oynayın. Gebzespor camiası size fazla gelir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.