Gebzespor Demirören’in acısını paylaştı

Spor 08.06.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor Demirören’in acısını paylaştı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (79) vefat etti. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in babası olan Erdoğan Demirören son bir yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. 3.Lig temsilcimiz Gebzespor ise Yıldırım Demirören ve ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı mesajı yayınladı. GEBZESPOR KULÜBÜ TARAFINDAN YAPILAN BAŞSALIĞI MESAJI: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in babası, Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören’in hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyor, Sayın Yıldırım Demirören başta olmak üzere değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (79) vefat etti. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in babası olan Erdoğan Demirören son bir yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. 3.Lig temsilcimiz Gebzespor ise Yıldırım Demirören ve ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı mesajı yayınladı.

GEBZESPOR KULÜBÜ TARAFINDAN

YAPILAN BAŞSALIĞI MESAJI:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in babası, Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören’in hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyor, Sayın Yıldırım Demirören başta olmak üzere değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.